KRALENDIJK – Riba djamars 9 di febrüari, alrededor i 5:53 di atardi, sentral di polis a risibí notifikashon ku a haña un hòmber di edat bentá abou den su kas i no tabata duna señal di bida den un kompleho di apartamentu situá na Kaya C.E.B. Hellmund na Malekon.

Manera ta e prosedura, mesora a dirigí un patruya polisial i ambulans na e adrès. Despues di investigashon di e dòkter di ‘schouw’ a konstatá morto di e hòmber di inisial M.A.P., nasé riba 27 di ougùstùs 1950 na Hulanda. Ta trata aki di un morto natural.


NATUURLIJKE DOOD

KRALENDIJK – Op dinsdag 9 februari, omstreeks 17.35 uur kreeg de politiecentrale een melding dat een man in een woning aan de Kaya C.E.B. Hellmund geen teken van leven gaf.

Na onderzoek door de schouwarts bleek dat het om een natuurlijke dood ging. Het betreft de man met initialen M.A.P. geboren op 27 augustus 1950.

Share This
error: Content is protected !!