KRALENDIJK – Riba djaweps 15 di febrüari, alrededor di 01.35 di mardugá sentral di polis a risibí notifikashon tokante aglomerashon na Sorobon Beach. Na yegada e patruya a konstatá ku tabata trata di un grupo di mas o ménos 100 persona ku pa gran parti tabata konsistí di stazjèrnan. A papia estrikto ku e grupo a i duna òrdu pa nan bai for di e sitio.

Tur wikènt tambe e kòntròlnan intensivo lo kontinuá ku regularidat. Lo hasi kontrol riba e reglanan vigente di e ordenansa di emergensia tur kaminda ku aglomerashon por surgi. Un biaha mas ta sigui un yamada na un un tur pa tene nan mes na e reglanan di e ordenansa di emergensia.


SAMENSCHOLING BIJ SOROBON BEACH

KRALENDIJK – Op donderdag 18 februari, omstreeks 1.35 uur kreeg de politie centrale melding dat er een samenscholing was bij Sorobon Beach. Bij aankomst op de locatie constateerde de patrouille dat het om een groep ging van ongeveer 100 personen dat voor de meerderheid bestond uit stagiaires. De groep werd steng toegesproken en gemaand om de locatie per direct te verlaten.

Elke weekend zal de controles zullen dan ook met regelmaat blijven plaatsvinden. Overal waar samenscholing kan plaatsvinden zal gecontroleerd worden op het naleven van de geldende regels. Nogmaals een oproep aan iedereen om zich te houden aan de regels van de noodverordening.

Share This
error: Content is protected !!