KRALENDIJK – Riba djárason 24 di febrüari 2021 alrededor di 5or di mardugá, ku ‘Arrestatie Team’, a hasi dos entrada hudisial den e bario di Antriol, kaminda a kibra porta di glas di un kas, bai paden i realisá detenshon di un sospechoso en konekshon ku un investigashon di benta di produkto narkótiko. Esaki ta un investigashon di Koninlijke Marechaussee (KMar), den kolaborashon ku Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) i Duana Hulanda Karibense (Douane CN).

E dos entradanan hudisial, un den e bario Antriol i e otro den Bario Den Tera, a tuma lugá simultaniamente dor di dos tim. Marechaussee tabatin sufisiente indikashon ku e sospechoso, un hòmber di 45 aña di inisial S.I.L.E., tabata residensiá na un di e adrèsnan konserní. P’esei a listra ámbos kas bou di guia di Ministerio Públiko. Despues di detenshon na Antriol a hiba e sospechoso warda di polis mesora pa interogashon.

A listra ámbos kas ku e meta pa haña mas material di prueba den e investigashon ku ta andando for di aña pasá. A listra tantu paden i pafó di e kasnan. Durante di esaki KMar a konfiská entre otro sèn kèsh i produkto narkótiko. Despues di e entrada hudisial a duna ámbos lokalidat liber na e habitantenan.


AANHOUDING EN HUISZOEKINGEN IN ONDERZOEK NAAR HANDEL IN VERDOVENDE MIDDELEN

KRALENDIJK – In de ochtend van woensdag 24 februari 2021 heeft de Koninklijke Marechaussee (KMar) in samenwerking met het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en de Douane Caribisch Nederland (Douane CN) twee huiszoekingen uitgevoerd. Hierbij is één verdachte aangehouden in verband met een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

De twee huiszoekingen, waarvan één plaats vond in de wijk Antriol en de ander in Bario den Tera, werden gelijktijdig uitgevoerd door twee teams. De Marechaussee had voldoende indicatie dat de verdachte, een 45-jarige man met initialen S.I.L.E., op één van de betreffende adressen verbleef. Onder leiding van het Openbaar Ministerie zijn daarom beiden woningen doorzocht. De verdachte is na zijn aanhouding in Antriol direct overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Beide woningen zijn doorzocht met het doel om verder bewijsmateriaal te vinden ten behoeve van het onderzoek. Hierbij zijn onder andere geld en verdovende middelen gevonden, welke in beslag zijn genomen door de KMar. De locaties zijn na de huiszoeking weer vrijgegeven aan de bewoners.


ARREST AND DOMESTIC SEARCHES IN DRUG TRAFFICKING INVESTIGATION

KRALENDIJK – In the morning of Wednesday, 24th of February 2021, the Royal Netherlands Marechaussee (KMar) conducted two domestic searches in cooperation with the Dutch Caribbean Police Force (KPCN) and Customs Caribbean Netherlands (Customs CN). One suspect was arrested in relation to a drug trafficking investigation.

The two searches, one in the Antriol district and the other in Bario den Tera, were conducted simultaneously by two teams. The KMAR had sufficient indication that the suspect, a 45-year-old man with the initials S.I.L.E., was staying at one of the properties in question. Both homes were therefore searched under the direction of the Public Prosecution Service. After his arrest in Antriol, the suspect was immediately taken to the police station for questioning.

Both homes were searched with the aim of finding further evidence for the purpose of the investigation. Money and narcotics were found, among other things, which were seized by the KMar. The locations were released to the residents after the search.

Share This
error: Content is protected !!