KRALENDIJK – E programa di bakunashon kontra e vírùs di corona ta ranka sali otro siman na Boneiru pa esnan di edat 60+. Na fundashon Cocari na Rincon i na Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas na Playa ta drechando e salanan kaminda ta bakuná. Empleadonan di departamento di Salubridat Públiko di Entidat Públiko Boneiru a inspektá e sitionan mientrastantu ku esnan di departamento di ICT a prepará e parti tékniko di registrashon. Bakunashon na Rincon ta tuma lugá un biaha pa siman. Pa risibí e bakuná por registrá riba e website bonairecrisis.com òf yama 0800-0800.


VOORBEREIDING OM TE VACCINEREN BIJ DE STICHTING COCARI IN RINCON EN SPORTCOMPLEX JORGE NICOLAAS IN PLAYA

KRALENDIJK – Het vaccinatieprogramma op Bonaire tegen het coronavirus gaat volgende week van start voor 60-plussers. Bij de stichting Cocari in Rincon en sportcomplex Jorge Nicolaas in Playa worden de zalen met de vaccinatieruimtes gereedgemaakt. Ambtenaren van de afdeling Publieke Gezondheid van het openbaar lichaam Bonaire hebben de ruimtes bezichtigd terwijl hun collega’s van de afdeling ICT het technische gedeelte van de registratie regelden. Vaccinatie in Rincon vindt één keer per week plaats. Wie wil worden gevaccineerd kan zich registeren op de website bonairecrisis.com of men kan ook bellen naar 0800-0800.

Share This
error: Content is protected !!