KRALENDIJK – Awor aki temporalmente ta posibel pa bini COVID Drive-Thru sin sita entre 09:30 i 11:00 or. Esaki ta nifiká ku hende no tin mester di yama 0800 0800 promé pa un sita pa hasi tèst. E último dianan tin tiki hende ta registrá pa hasi tèst. Esaki ta di lamentá pasobra tin hopi infekshon sí na nos isla.

Por ta ku tiki hende a registrá pasobra e number grátis 0800 0800 tabata difísil pa alkansá e último dianan. Salubridat Públiko ta traha duru pa oumentá alkansabilidat di e number. Entretantu e number ta mihó alkansabel, pero naturalmente semper por mas mihó!

Bo tin keho manera fèrkout, kayente di kurpa, doló di garganta? E ora ei laga tèst bo mes na Drive-Thru na departamentu di Salubridat Públiko, Kaya Gilberto Croes 24 na Playa.


COVID-19 TEST ZONDER AFSPRAAK

KRALENDIJK – Het is nu tijdelijk mogelijk om zonder afspraak naar de COVID Drive-Thru te komen tussen 09:30 en 11 uur. Het betekent dat mensen niet eerst naar 0800 0800 moeten bellen voor een testafspraak. Er zijn de laatste dagen weinig mensen die zich aanmelden voor een test. Dat is jammer want er zijn wel besmettingen op ons eiland.

Het kan zijn dat weinig mensen zich hebben aangemeld omdat het gratis nummer 0800 0800 de laatste dagen moeilijk bereikbaar was. De afdeling Publieke Gezondheid werkt hard om de bereikbaarheid van het nummer te vergroten. Het nummer is ondertussen beter bereikbaar, maar het kan natuurlijk altijd nog beter!

Heb je klachten zoals verkoudheid, verhoging of keelpijn? Laat je dan nu testen in de Drive-Thru bij de afdeling Publieke Gezondheid aan Kaya Gilberto Croes 24 in Playa.

Share This
error: Content is protected !!