KRALENDIJK – Wikènt tras di lomba a hasi vários detenshon. Den oranan di atardi riba djasabra 27 di febrüari a detené un hòmber di inisial R.C. di 56 aña en konekshon ku violashon di e Lei di Arma BES i e Lei di Identifikashon BES. E sospechoso tabatin un skopèt di airu i su munishon den su outo.

Riba djadumingu 28 di febrüari, alrededor di 1:10 di mardugá, a detené un dama di inisial S.M.M. di 26 aña di edat en konekshon ku violashon di e Lei Opio BES. Durante un kòntròl den kuadro di e Lei di Opio BES e sospechoso tabatin un tas ku vários saku ku mariwana den su poseshon. A konfiská e tas.


DIVERSE AANHOUDINGEN AFGELOPEN WEEKEINDE

KRALENDIJK – Afgelopen weekeinde werden verschillende aanhoudingen verricht. In de middaguren op zaterdag 27 februari werd een man met initialen R.C. van 56 jaar aangehouden wegens overtreding van de Wapenwet BES en de Wet Identificatieplicht BES. De verdachte had een luchtgeweer met munitie in de auto.

Op zondag 28 februari, omstreeks 01.10 uur, werd een vrouw met initialen S.M.M. van 26 jaar aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet BES. De verdachte had tijdens een controle in het kader van de Opiumwet BES een tas bij zich met verschillende zakjes marihuana als inhoud. De tas met inhoud werd in beslag genomen.

Share This
error: Content is protected !!