KRALENDIJK – Riba djabièrnè 5 di mart a detené dos hòmber di inisial B.A.Q.A. di 26 aña di edat, P.L.P. di 18 aña di edat i un mucha hòmber di inisial C.C.C.D. di 14 aña di edat, en konekshon ku ladronisia di kabritu. Nan a bai ku dos kabritu for di den besindario di ‘1000 stèps situá na Kaminda Turístiko. A haña e kabritunan na un kas na Rincon. A trasladá e kabritunan pa Entidat Públiko.

Na momentu ku kabritunan no tin marka, Entidat Públiko ta keda responsabel pa nan. E kabritunan ta bai na e servisio di Agrikultura, Kria i Peska (LVV) te ora ku un doño registrá/mèldu su mes. Sino ta slagtu nan.


AANHOUDING VOOR DIEFSTAL GEITEN

KRALENDIJK – Op vrijdag 5 maart werden twee mannen met initialen B.A.Q.A. van 26 jaar, P.L.P. van 18 jaar en een jongen met initialen C.C.C.D. van 14 jaar aangehouden wegens diefstal van geiten.

Zij hadden twee geiten in de omgeving van 1000 steps aan de Kaminda Turístiko weggenomen. De geiten werden bij een woning in Rincon teruggevonden. Ze werden overgedragen aan het Openbaar Lichaam. Wanneer geiten geen markering hebben blijft het OLB hoofdverantwoordelijk.

De geiten gaan naar de afdeling Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) totdat een eigenaar zich registreert of aanmeldt. Zo niet dan worden de geiten geslacht.

Share This
error: Content is protected !!