Kralendijk – E proyekto ‘Warda mi Rin’ a amplia e kuponan di trabou sosial na Krusada. Mas hende ku un desabilidat físiko òf mental por haña eksperensia den  diferente tipo di trabou. Plenchi di Trabou ta traha huntu ku Krusada riba e programa ‘Warda mi Rin’. E programa akí a krea kuater kupo di trabou mas. ‘Warda mi Rin’ ta brinda yudansa i guia na hendenan ku desabilidat físiko òf mental na trabou.

Ku eprograma ‘Warda mi Rin’ personanan ku un desabilidat físiko òf mental ta sinti nan mes seif na trabou. Di e forma akí ta protehá e personanan ku no por protehá nan mes.

‘Warda mi Rin’ tabatin ocho kupo di trabou, pero for di promé di yanüari 2021 e kuponan di trabou a krese. ‘Warda mi Rin’ tin diesdos kupo di trabou awor. E empleadonan por traha den kuater diferente sektor:

  • Kushina
  • Pakus
  • Greenhouse
  • Paketamentu I distribushon

Tur e kuponan ta yená. Pa mas informashon tokante ‘Warda mi Rin’ por tuma kontakto ku Plenchi di Trabou na +599 715 8346.


UITBREIDING SOCIALE WERKPLEKKEN BIJ KRUSADA

Kralendijk – Het project ‘Warda mi Rin’ breidt het aantal sociale werkplekken bij Krusada uit. Meer personen met een fysieke of verstandelijke beperkingkunnen  ervaringopdoen in verschillende werkgebieden. Plenchi di Trabou enKrusada werken samen aan het programma ‘Warda mi Rin’. Dit programma zorgt voor vier extra werkplekken.‘Warda mi Rin’biedt hulp en ondersteuning aan personen met een fysieke of verstandelijke beperking op het werk.

Door het programma ‘Warda mi Rin’ gaan personen met een fysieke of verstandelijke beperkingzich veiligvoelen op het werk. Zo worden mensen beschermd die zichzelf niet kunnen beschermen.

‘Warda mi Rin’ had ruimte voor acht arbeidsplekken, maar per 1 januari 2021zijn deze uitgebreid naar twaalf. De werknemers kunnen hier in vier verschillende afdelingen aan de slag:

  • Keuken
  • Winkel
  • Greenhouse
  • Inpak en distributie

De werkplekken zijn al vervuld. Voor meer informatie over ‘Warda mi Rin’ kunt u contact opnemen met Plenchi di Trabou op +599 715 8346.

Share This
error: Content is protected !!