WILLEMSTAD – Büró di Asuntunan Interno (Bureau Interne Zaken) di Kuerpo Polisial di Kòrsou, bou di direkshon di Ministerio Públiko na e momentu aki ta investigando algun ámtenar di polis ku ta wòrdu sospechá di a hasi nan mes kulpabel na robo den bibienda òf intento pa hasi esaki, violashon di lei di opio i abusu di outoridat komo amtenar. Den e investigashon ku ta karga e nòmber Outpost a pidi kustodia pa 4 sospechosonan ku ta será ainda. Awe a trata demanda di kustodia i hues-komisario a skucha e sospechosonan. Hues-komisario a asigná e demanda de kustodia, loke ta nifiká ku e aresto preventivo di e 4 sospechosonan aki ta keda prolongá ku 8 dia. E sospechosonan ta den restrikshonnan i por tin kontakto solamente ku nan abogado. E investigashon ta kontinuá i na e momentonan aki lo no duna mas informashon di esaki.


VOORARREST VAN 4 POLITIEAMBTENAREN MET 8 DAGEN VOORGEZET

WILLEMSTAD – Onder verantwoordelijkheid van het Openbaar Ministerie in Curaçao wordt op dit moment door het Bureau Interne Zaken van het Korps Politie Curaçao onderzoek gedaan naar een aantal politieambtenaren waartegen de verdenking bestaat dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal uit woningen, dan wel poging daartoe, overtreding van de opiumlandsverordening en misbruik van ambtsbevoegdheid. In het onderzoek, wat de naam Outpost draagt, is er tegen 4 van de verdachten die nu nog vastzitten, de bewaring gevorderd. Vandaag heeft de behandeling van de vorderingen bewaring plaatsgevonden en zijn de verdachten door de rechter-commissaris gehoord. De rechter-commissaris heeft de vorderingen bewaring toegewezen, hetgeen met zich meebrengt dat het voorarrest van deze 4 verdachten met 8 dagen wordt voorgezet. De verdachten zitten in beperkingen en kunnen dus alleen contact hebben met hun raadsman of raadsvrouw. Het onderzoek duurt voort en er zullen voor nu geen nadere mededelingen worden gedaan over het onderzoek.

Share This
error: Content is protected !!