KRALENDIJK – Entrante 5 di mart último, Diálogo Sentral a nombra un visepresidente nobo i un sekretaria nobo: Mervin Stegers ta sigui Jan-Willen van den Braak komo visepresidente i Marga Buys-Trimp ta sigui Johan Bruere komo sekretaria.

Ta trata di funshonnan partaim pa un periodo di dos aña. Tantu Mervys Stegers komo Marga Buys-Trimp ta biba na Boneiru.

Mervyn Keith Maria Stegers (1951) tin eksperensia amplio den gobernashon públiko komo diputado (wethouder) na Den Helder, alkalde (burgemeester) di Tubbergen i mas resientemente komo komisario di gobièrnu hulandes interino na Sint Eustatius.

For di 2019 Marga Buys-Trimp (1982) ta kònsùltent na Matribu BV i anteriormente el a traha na Boneiru pa Outoridat Konsumidó i Merkado (Autoriteit Consument en Markt). E ta presidente di Hunta di Supervishon di Stichting Reclassering CN i miembro di direktiva di Fundashon Lesa i Skirbi Boneiru (Stichting Lezen en Schrijven Bonaire) i di Fundashon Propiedat Inmóbil Boneiru (Stichting Vastgoed Bonaire).


CENTRAAL DIALOOG HEEFT NIEUWE VICE-VOORZITTER EN NIEUWE SECRETARIS

KRALENDIJK – De Centraal Dialoog heeft per 5 maart een nieuwe vice-voorzitter en nieuwe secretaris benoemd: Mervyn Stegers volgt Jan-Willem van den Braak op als vice-voorzitter en Marga Buys-Trimp volgt Johan Breure op als secretaris.

Het gaat om parttimefuncties voor een periode van twee jaar. Zowel Mervyn Stegers als Marga Buys-Trimp wonen op Bonaire.

Mervyn Keith Maria Stegers (1951) heeft een ruime ervaring in het openbaar bestuur als wethouder in Den Helder, burgemeester van Tubbergen en laatstelijk als plaatsvervangend regeringscommissaris op St Eustatius.

Marga Buys-Trimp (1982) is sinds 2019 consultant bij Matribu BV en werkte eerder op Bonaire voor de Autoriteit Consument en Markt. Ze is voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Reclassering CN en bestuurslid van de Stichting Lezen en Schrijven Bonaire en van Stichting Vastgoed Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!