Kralendijk – Maduro & Curiel’s Bank ta informá kambio di su orario entrante djaweps 18 di mart 2021 en konekshon ku e “Lockdown” anunsiá dor di gezaghebber di Boneiru.

MCB su orario entrante djaweps 18 di mart 2021, lo ta di 8or di mainta pa 12or di mèrdia te ku próksimo aviso.

For di inisio di COVID 19 nos a instituí diferente forma di protekshon pa tantu nos klientenan komo empleadonan. Esaki ta inkluí e kantidat limitá di kliente ku por drenta den nos brènchnan pa asina mantené e reglanan stipulá di salubridat i di distansiamentu sosial i uso di tapaboka.

Pa evitá retraso den prosesamentu di transakshon i tambe aglomerashon na nos brènchnan, nos ta pidi nos klientenan pa hasi uso mas tantu posibel di nos servisionan digital i ‘self service’ manera: Online Banking, tarheta di Bankomátiko, Bankomátiko/ATM (pa lanta i depositá plaka), Drive Thru Banking na Hato, i nos servisio di 24/7 Deposit. Por yama tambe na 715-5520 di djaluna pa djabièrnè di 8:00 am pa 7:00 pm i riba djasabra di 8:00 am – 12:00 pm i chat ku nos via Facebook: MCB Bonaire Events, Whatsapp: +599 715-5520 òf website: mcbbonaire.com.

Maduro & Curiel’s Bank ta hasi un yamada na tur kliente i henter nos komunidat, pa por fabor protehá bo mes i esnan rondó dibo pa evitá ku e vírus aki ta sigui plama i pa mantene na e medidanan stipulá dor di Gobiernu i Salubridat Publiko.

Laga nos tur duna di nos banda, pa nos logra Huntu Awe i Mañan!


AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN MCB INGAANDE DONDERDAG 18 MAART 2021

Kralendijk – Maduro & Curiel’s Bank informeert omtrent de aangepaste openingstijden ingaande 18 maart 2021 vanwege de recent ingevoerde “Lockdown”.

MCB maakt bekend dat met ingang van 18 maart 2021 de openingstijden zijn aangepast van 8 a.m. tot 12 p.m.

De Bank heeft vanaf het begin van de COVID-19 pandemie diverse veiligheidsmaatregelen getroffen, zowel voor haar cliënten als voor het personeel. Deze zijn onder andere het beperkte aantal toegestane cliënten in onze branches om zodoende te voldoen aan de sociale afstand, het gebruik van mondkap en andere voorschriften vanuit de Publieke Gezondheidszorg.

Om vertragingen te voorkomen in het verwerken van opdrachten en het aantal cliënten binnen onze branches beperkt te houden, verzoeken wij om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze digitale en ‘self service’ diensten, zoals, Online Banking internet bankieren, ATM-Bankomatiko kaart (voor opname en storting van contact geld), Drive Thru te Hato en onze 24/7 Deposit. We zijn bereikbaar op telefoon nummer 715-5520 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 a.m. tot 7.00 p.m. en op zaterdag van 8.00 a.m. tot 12.00 p.m. U kunt ook met ons chatten via Facebook: MCB Bonaire Events, Whatsapp: 715-5520 of website: mcbbonaire.com.

De Maduro & Curiel’s Bank doet een beroep op haar cliënten en aan de gemeenschap, om zichzelf en anderen te beschermen en verspreiding van het virus te helpen voorkomen en jezelf aan de voorschriften van de Publieke Gezondheidzorg te houden.

Laten wij alles binnen ons bereik blijven doen zodat wij Samen, Heden en in de Toekomst sterker zullen uitkomen!

Share This
error: Content is protected !!