KRALENDIJK – Un detenido den e Instituto Hudisial Hulanda Karibense a tèst positivo pa COVID-19. E detenido tin kehonan leve i ta den isolashon den su sèl. E servisio médiko di e instituto hudisial ta monitòr salú di e persona aki konforme e protokòl interno. Gerensia di JICN ta den kontakto estrecho ku e direktorado di Salubridat Públiko di Entidat Públiko.


KRALENDIJK – Er is één gedetineerde binnen de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland positief getest op COVID-19. De gedetineerde heeft lichte/milde klachten en zit in zijn cel in isolatie. De gezondheid van deze persoon wordt gemonitord door de medische dienst van de justitiële inrichting, conform het interne protocol. De directie JICN staat in nauw contact met de afdeling Publieke Gezondheid van het openbaar lichaam.

Share This
error: Content is protected !!