KRALENDIJK – Riba djárason 24 di febrüari i djaweps 25 di febrüari a tene kòntròlnan di tráfiko plania na respektivamente Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot i Kaya J.N.E. Craane. Durante di e kòntròl na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, dos shofùr a haña prosès ferbal pa manehá sin reibeweis i seguro bálido. Na e kòntròl na Kaya J.N.E. Craane, 5 shofùr a haña un prosès ferbal. Esakinan tabata pa uzo di telefòn miéntras ta manehá, no bisti faha di seguridat, pa no tin dokumentonan di seguro bálido i pa manehá sin hèlm bistí riba skuter.

Tambe a duna den e periodo tras di lomba mas i mas shofùr but dor ku nan tabata kore sin dokumentunan bálido di seguro, sin reibeweis bálido i sin plachi di number (bálido). Tambe pa manehá sin faha di seguridat, uzo di telefòn ora ta manehá i pa kore riba skuter sin hèlm bistí hopi biaha a duna but.

KPCN ta hala atenshon di un i tur pa nan tin e dokumentunan nesesario na òrdu. Tambe ta konsehá estriktamente pa kumpli ku e reglanan di Lei di Tráfiko. Ku esaki bo tambe ta kontribuí na un tráfiko seif i sigur riba e isla. E periodo benidero lo bai tene kòntròl regularmente, kaminda lo aktua ku man duru na momentu ku no tin e dokumentunan menshoná ariba na òrdu i tambe si no ta kumpli ku reglanan di tráfiko.

Bo no ta kumpli ku reglanan? Bo por haña un but.

E suma di un but pa violashonnan ta varia entre $30 te ku $225.

A tou outo mal di stashoná

Riba djárason 24 di febrüari e outo di tou mester a bin na vigor na momentu ku a konstatá un outo mal stashoná den e sitio di stashoná dilanti di Bestuurkantoor.

Lo tou vehíkulonan ku mal stashoná i ku ta stroba tráfiko i e doño ta haña un prosès ferbal pa stashoná fout. Despues di pago di e gastunan di e toumentu,e doño por buska su vehíkulo bèk na warda di polis. Gastunan di e prosès ferbal ta $85.

Bo no ta kumpli ku reglanan? Bo por haña un but.


VERKEERSCONTROLES GAAN DOOR

KRALENDIJK – Op woensdag 24 februari en op donderdag 25 februari vonden geplande verkeerscontroles plaats op respectievelijk de Bulevar Gobernador Nicolas Debrot en de Kaya J.N.E. Craane. Tijdens de controle aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot kregen 2 bestuurders een proces verbaal voor het rijden zonder geldig rijbewijs en zonder geldige verzekering. Bij de controle aan de Kaya J.N.E. Craane kregen 5 bestuurders een proces verbaal. Deze waren voor het gebruik van de telefoon tijdens het rijden, geen autogordel om, geen geldige verzekeringsdocumenten en het niet dragen van een helm op de scooter.

Afgelopen periode werden tijdens reguliere verkeerscontroles meerdere bestuurders bekeurd voor het rijden zonder geldige verzekeringspapieren of zonder geldig rijbewijs. Ook voor het rijden zonder autogordel, het gebruik van de telefoon tijdens het rijden en het rijden zonder helm op de scooter werd vaak bekeurd.

KPCN wil een ieder erop attenderen de nodige bescheiden op orde te hebben. Ook het zich houden aan de regels van de verkeersverordening wordt geadviseerd. Hiermee draag je bij aan een veilig verkeer op het eiland. Er zullen de komende periode regelmatig controles gehouden worden, waarbij er streng wordt opgetreden als je bovengenoemde niet in orde hebt of als men zich niet houdt aan de verkeersregels.

Houdt je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen.

Het bedrag van een boete varieert tussen de $30 en $225.

Fout geparkeerde auto weggetakeld

Op woensdag 24 februari moest de takelwagen er aan te pas komen voor een fout geparkeerde auto op de parkeerplaats voor het Bestuurskantoor.

Voertuigen die slecht geparkeerd staan en het verkeer belemmeren, worden weggetakeld en de eigenaar krijgt een proces verbaal voor het fout parkeren. De eigenaar kan na betaling van de kosten van de takelwagen het voertuig weer ophalen bij het politiebureau. De kosten van het proces verbaal bedragen $85.

Houdt je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen.

Share This
error: Content is protected !!