KRALENDIJK – Den oranan di mardugá riba djabièrnè 12 di mart, alrededor di 2:30, a detené un dama di inisial V.M.H. di 30 aña en konekshon ku insulto i menasa di ámtenar den funshon i pa no duna oido na òrdu di polis. E sospechoso tabata enbolbí den un pleitu entre amigu durante di kua a destruí un winshil i polis a bai intervení.


AANHOUDING VOOR BELEDIGING EN BEDREIGING POLITIE

KRALENDIJK – In de nachtelijke uren op vrijdag 12 maart, omstreeks 02.30 uur werd een vrouw met initialen V.M.H. van 30 jaar aangehouden wegens belediging, het geen gehoor geven aan vorderingen van de politie en voor bedreiging van ambtenaren in functie. De verdachte was betrokken bij een ruzie tussen vrienden waarbij een autoruit werd vernield en de politie kwam voor bemiddeling.

Share This
error: Content is protected !!