KRALENDIJK – Despues ku tabatin un promé seshon digital pa alumnonan di HAVO, VWO en SBO/MBO-4 riba djaluna 9 i djárason 11 di novèmber 2020, StudyChoiceCaribbean a tene un seshon mas riba djaluna 8 i djárason 10 di mart, spesial pa alumnonan ku kier sigui ku nan estudio riba nivel profeshonal intermedio. Tabatin 35 presentashon di skolnan di MBO/SBO/EPI/NIPA i vários organisashon ku ta duna estudionan i entrenamentu interno, manera e.o. Polis, Kustwacht, Kuerpo di Bombero, Hospital. E enfoke tabata riba e posibilidatnan pa sigui un estudio profeshonal riba un di e seis islanan di Karibe Hulandes.

Mas o ménos 300 alumno di Aruba Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius i Sint Maarten a sigui e presentashonnan interaktivo di 45 minüt i na final di kada presentashon a hasi nan preguntanan direktamente na e skol òf organisashon ku tabata presentando.

Mientrastantu tur presentashon ta asesibel riba e wèpsait www.studychoicecaribbean.com Asina ta duna skolnan e oportunidat di (bolbe) wak e presentashonnan den e klasnan, pero alumnonan por wak nan ku nan mayornan tambe.

Nos ta orguyoso di e grupo grandi di alumnonan ku a tuma parti den e evento digital aki pa asina haña informashon tokante e estudio ku ta dirigí riba nan talentonan. Nos ta spera ku e evento ta yuda nan hasi un bon eskoho.

Despues di e dos seshonnan, di novèmber 2020 i mart 2021, na tur tin 45 ora di video riba e wèpsait, partí den 90 presentashon. Kasi 750 alumno a partisipá na e evento.

E intenshon ta pa ripití e evento aki tur aña.

Bishitá e wèpsait: https://studychoicecaribbean.com/


STUDY CHOICE CARIBBEAN MET SUCCESVOLLE STUDIE FAIR VOOR DE LEERLINGEN VAN DE DUTCH CARIBBEAN

KRALENDIJK – Nadat er een eerste sessie is geweest voor leerlingen van HAVO, VWO en SBO/MBO-4 op maandag 9 en woensdag 11 november 2020, werd er op maandag 8 en woensdag 10 maart 2021 een speciale online StudyChoiceCaribbean event gehouden voor leerlingen die naar het Middelbaar Beroepsonderwijs gaan. Er zijn 35 informatiesessies geweest van MBO/SBO/EPI/NIPA scholen en diverse organisaties die een in-huis-opleiding aanbieden. De focus lag op de mogelijkheden om een beroepsopleiding te volgen op een van de 6 eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen en Aruba. Ongeveer 300 leerlingen van Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba volgden de interactieve sessies van 45 minuten en stelden aan het eind van de presentaties hun vragen direct aan de presenterende scholen en organisaties.

Inmiddels zijn alle presentaties gratis terug te zien op de website. Hier kunnen de scholen klassikaal, maar ook de leerlingen met hun ouders, alle presentaties (nog eens) bekijken. Wij zijn trots op de leerlingen die in grote aantallen deelnamen aan dit eerste, speciaal op hun doelgroep gerichte, online studiekeuze event en hopen dat zij hierdoor een goede keuze kunnen maken voor hun vervolgstudie.

In totaal, samen met de november presentaties, staat er inmiddels 45 uur video online, verdeeld over 90 presentaties, en hebben bijna 750 leerlingen deelgenomen aan dit event.

De bedoeling is om dit event jaarlijks te blijven herhalen.

Ga naar de nieuwe website https://studychoicecaribbean.com/

Share This
error: Content is protected !!