KRALENDIJK – Kuerpo di bombero durante e wikènt largu tras di lomba mester a sali i paga diferente kandela. Djasabra 3 di aprel a drenta notifikashon di kandela di mondi den besindario di Seru di Angola na altura di Den Stashi. Tabatin palèt i yerba na kandela. Brantwer a paga e kandela i no tabatin herido. Ta investigando kousa di e kandela.

Riba djadumingu 4 di aprel sentral di polis a risibí notifikashon ku tin un outo na kandela na un kas situá na Kaya Mango. Na yegada di brantwer e habitante ya a paga e kandela i brantwer a pasa ofer pa garantisá ku e kandela a paga. Tabata trata di un outo ku no ta den uzo mas den kua tabatin un nèshi di abeha. E habitante kier a sende e nèshi aki na kandela dor di kua henter e outo a pega kandela. No tabatin herido.

Riba djaluna 5 di aprel den oranan di anochi a drenta notifikashon di kandela den kurá di un negoshi di demolishon di outo situá na Kaya Marowijne. A resultá ku tabatin vários outo na kandela ku peliger pa pega mondi den besindario na kandela. Dos vehíkulo di brantwer a akudí na e sitio i a paga e kandela. Ta investigando kousa di e kandela.


BRANDMELDINGEN TIJDENS LANGE WEEKEINDE

KRALENDIJK – Op zaterdag 3 april kwam een brandmelding binnen van een mondi in brand ter hoogte van Den Stashi. Paletten en gras was in brand. De brandweer bluste de brand en er raakte niemand gewond. Oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Op zondag 4 april kreeg de politiecentrale melding dat er een auto in brand stond bij een woning aan de Kaya Mango. Bij aankomst van de brandweer had de bewoner de brand l geblust en ging de brandweer over tot het nablussen. Het betrof een auto die niet meer gebruikt wordt waarin een nest met papierwespen zich zou bevinden. Dit nest wilde de bewoner in brand steken waardoor de auto per ongeluk brand vatte. Er raakte niemand gewond.

Op maandag 5 april kwam een brandmelding binnen op het erf van een autosloperijbedrijf aan de Kaya Marowijne. Er bleken enkele voertuigen in brand te zijn en er was ook gevaar voor een eventuele bosbrand. Twee brandweerwagens kwamen ter plekke en blusten de brand. Oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Er raakte niemand gewond.

Share This
error: Content is protected !!