KRALENDIJK – Mas òf ménos 50 miembro di gerensia i personal di Buddy Dive a laga bakuná nan mes kolektivamente. Ainda tin aproksimadamente 30 trahadó ku lo bai tuma bakunashon. Ku bista riba siguridat di su trahadónan Buddy Dive a skohe pa den un solo biaha bakuná un grupo grandi, asina mènedjer Steffie Lucas-Van der Valk a duna di konosé. “Nos ta hasié pa siguridat di nos personal i pueblo di Boneiru. I tambe pasobra nos ta spera ku aweró Boneiru por risibí turista atrobe.”

Empresa òf gruponan ku ke registrá nan mes pa laga bakuná nan personal por manda un email na vaccinatie.registratie@bonairegov.com


MANAGEMENT EN PERSONEEL BUDDY DIVE RESORT GEVACCINEERD

KRALENDIJK – Zo’n vijftig leden van het management en het personeel van Buddy Dive hebben zich collectief laten vaccineren. Er zijn nog circa 30 werknemers die nog gevaccineerd zullen worden. Buddy Dive heeft met het oog op de veiligheid van de werknemers gekozen om in één keer een grote groep te vaccineren, zo laat manager Steffie Lucas-Van der Valk weten. ,, We doen het voor de veiligheid van ons personeel en van de bevolking. En ook omdat we hopen dat Bonaire straks weer toeristen kan ontvangen.”

Bedrijven die zich willen aanmelden om het personeel te laten vaccineren kunnen een mail sturen naar vaccinatie.registratie@bonairegov.com

Share This
error: Content is protected !!