KRALENDIJK – Riba djaweps 8 di aprel pa 10’or di mainta Kámara di Komèrsio huntu ku Entidat Públiko Boneiru ta tene un online-seminar spesialmente pa dunadónan di trabou tokante bakunashon i importansia di esaki pa ekonomia di Boneiru. Den e enkuentro online aki ta informá empresarionan tokante tur kos ku ta di importansia pa e dunadónan di trabou i nan empleadonan pa loke ta trata bakunashon na Boneiru. Den e enkuentro aki diputado Den Heyer i diputado Thielman ta hiba palabra i tambe Joey van Slobbe di departamento di Salubridat Públiko di Entidat Públiko Boneiru. Na final di e enkuentro tin oportunidat pa empresarionan pa hasi pregunta pa haña klaridat tokante e tópiko importante aki.

Gustosamente Entidat Públiko Boneiru ta dispuesto pa kontestá e preguntanan tokante bakunashon ku ta biba bou di empresarionan. Joey van Slobbe ta kontestá e preguntanan aki durante e seminar i ta indiká tambe kiko ta e importansia di bakunashon pa dunadónan di trabou i empleadonan. Banda di esei e lo duna atenshon tambe na preguntanan mas práktiko, manera e posibel efektonan sekundario di e bakuna i puntonan spesífiko di atenshon pa dunadónan di trabou.

Tur hende mes ta disidí si nan ta laga bakuná nan mes. E no ta obligatorio. Bakunashon ta protehá bo mes i e hendenan rònt di bo. Mas tantu hende laga bakuná nan mes, ménos kaso ku keho serio lo tin di COVID-19 na Boneiru. Pa ekonomia di Boneiru ta di gran importansia ku mas tantu hende posibel ta laga bakuná nan mes, di manera ku dentro di un término mas kòrtiku posibel nos isla por sigui su bida ‘normal’, kontinuá ku aktividat komersial i risibí turista atrobe.

Registrashon pa e seminar por via www.bonairechamber.com.


VACCINATIE SEMINAR VOOR ONDERNEMERS

KRALENDIJK – De Kamer van Koophandel houdt samen met het Openbaar Lichaam Bonaire op donderdag 8 april om 10:00 uur een online-seminar speciaal voor werkgevers over vaccinatie en het belang hiervan voor de economie van Bonaire. In deze online bijeenkomst worden ondernemers ingelicht over alles wat van belang is voor de werkgevers en hun werknemers voor de vaccinatie op Bonaire. In deze bijeenkomst spreken de gedeputeerden Den Heyer en Thielman, evenals Joey van Slobbe van de afdeling publieke gezondheid van het Openbaar Lichaam Bonaire. Aan het einde van de bijeenkomst is er gelegenheid voor ondernemers om vragen te stellen om duidelijkheid te krijgen over dit belangrijke onderwerp.

Het Openbaar Lichaam Bonaire is graag bereid om de vragen die leven onder ondernemers over de vaccinatie te beantwoorden. Joey van Slobbe beantwoord deze vragen tijdens deze seminar en zal ook het belang van vaccinatie aangeven voor werkgevers en werknemers. Daarnaast zal hij ingaan op meer praktische vragen, zoals de mogelijke bijwerkingen van het vaccin en specifieke aandachtspunten voor werkgevers

Iedereen bepaalt zelf of ze zich laten vaccineren. Het is niet verplicht. Vaccinatie beschermt jezelf en de mensen om je heen. Hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe minder gevallen van COVID-19 op Bonaire zullen zijn met ernstige klachten. Voor de economie van Bonaire is het van groot belang dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren, zodat het eiland binnen een zo kort mogelijke termijn weer een ‘normaal’ bestaan en bedrijvigheid kan oppakken en toeristen kan ontvangen.

Aanmelding voor het seminar kan via www.bonairechamber.com.

Share This
error: Content is protected !!