Riba djabièrnè 23 di aprel, KPCN a saka un komunikado tokante dos agente polisial ku, pendiente pa investigashon, a pone riba non aktivo en konekshon ku un detenshon ku nan a hasi riba 17 di aprel 2021.

A finalisá e investigashon interno i ámbos agente por kuminsá traha bèk. Konklushon di e investigashon ta ku un di e agentenan no a aktua kompletamente konforme instrukshon di enkargo. Internamente lo pone a sanshonnan nesesario pa ku esaki.

POLITIE AGENTEN HERVATTEN WERK 

Op vrijdag 23 april heeft KPCN een persbericht uitgebracht over twee politieagenten die, hangende een onderzoek, op non actief zijn gesteld in verband met een door hen verrichtte aanhouding op 17 april 2021. 

Het interne onderzoek is afgerond en beide agenten mogen het werk hervatten. De conclusie uit het onderzoek is dat één van de agenten niet geheel volgens de ambtsinstructie heeft gehandeld. Intern worden hiervoor de benodigde sancties opgelegd.

Share This
error: Content is protected !!