De examenresultaten van de Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zijn na afronding van het tweede tijdvak bekend. Vorig jaar was er géén centraal examen vanwege Covid-19. Dit schooljaar gelukkig wel weer, vandaar dat we even terugkijken naar de afgelopen twee schooljaren:

Opmerkelijk is dat voor het eerst in de geschiedenis van de SGB MAVO wederom dit jaar 100% geslaagden scoort en we zien ook een toename van 3% voor VMBO-basis ondanks de coronaperikelen hebben deze leerlingen keihard gewerkt. Het percentage van VWO kan nog oplopen tot maximaal 89% aangezien er nog enkele leerlingen examens in het 3e tijdvak moeten maken. Het MBO kent dit deze periode maar liefst 101 geslaagden. Bij de unit Speciale lesplaatsen  (SLP) hebben 27 leerlingen met succes het MBO1 diploma behaald en 18 leerlingen zijn geslaagd voor Pro 5.         Al met al een mooi resultaat!

Felicitaties en dank

Begin juli worden de diploma’s en cijferlijsten aan de grote groep van geslaagde leerlingen uitgedeeld. Iedere unit organiseert uiteraard rekening houdend met de geldende Covid-19 regels hun eigen “diploma feest”. Wij zijn dan ook trots op onze leerlingen, docenten, onderwijs ondersteunend personeel en de schoolleiding. Samen hebben wij hard aan dit succes gewerkt onder de druk van Covid-19.

De scholengemeenschap Bonaire (SGB) feliciteert alle onderstaande kandidaten met het behalen van hun diploma en wenst hen veel succes met hun vervolgstudie of met hun verdere loopbaan. Ook de ouders en verzorgers willen we van harte feliciteren met het succes van hun kind(eren). “Allen bedankt, zonder uw samenwerking was dit niet mogelijk.”

MBOZakelijke dienstverlening:BAA4.4*Angie Albarracin Cuevas*Jurdine Felix* KristenlyJanga* Tihainy Nicolaas*Yonathan Sanchez*RidgelySanwikarta*

HRM4.2b* RinadebieBalla*MigardaEvertsz*Jeaneliz Goeloe*Luizinho Gomez*Kai Letang*NizairaMartis*Reagan Tjietjie*

FAM*Luisa Castro Villa*Say-delize Anthony*JurdailyAscencion*Francy Kock*ChantelyMartis*Dyshemar de Palm*FabiannePikerie*Juan Santana Rodriguez*India Spanner*Cheyenne Tribhawansingh*PeiyeXie*Lusmaria Trinidad*

MFA2.2* Mario Frans*

SEC3.3*Michelle Arrias Alvarez*Perla Frans*RinailizMercelita*Jamiël Sint Jago*

MBO Dienstverlening: MSR2.2*Joelle Kraaijvanger*IvansonVelozPeña*Francisco Tavares da Silva*ShakierRaphaëla*

HZW2.2*JenisaJanga*YadhiraAgustinRojas*Raymiënne Albertus*Jermeline Domacassé*Jennifer Winklaar*Jadienne Anthony*LedisRiascos Torres*Tyana Winklaar*Diana Vlijt*

HZW2.1ba*AyshelineCado*Jurrien Cecilia*Linushka Christiaan*Kirsten Henricus*Cariela Mercera*Ana Mesa Toro*RuthviëllaNicia*Ruthsella de Palm*RolyenPiar*Tania BarahonaMerino*NadinielaCoffie*JoviankaEuson*RaichelineEybrecht*Chantal Hart*Kiara Janga*Zulay Kraal*Gioma Martijn*KaryanneOgenia*Susanne Seket*

OA4.4*Su-wellyCicilia*Rufianca Frans*Juliviën Sommer*

PM3.3b*Stephany Frans*Nathaly Anthony*Maria Calcaño*Josindra de Palm*Marshanny Rodriguez Navarro*Cyrianta Trinidad*

GPM4.3*Kayla Rosaria*Zoe Winklaar*

MBO Techniek:EMEI3.3*Marnix Eustachia*Ngmar Kroon*LisardoOzoriaAcosta*JesusSalasNuñez*JormaySerberie*Irion Valentijn*Widjay de Windt*

MEI2.2*Paul Bonner*ShaquilleCardoze*Elbert Cicilia*Byron Coffi*Kelvin Marin*Jernel Mitchell*Chevron Schmidt*JosaphathTrenidad*

AVOK3.2*Mart-clareKirindongo*

TIM3.3*Ruwandy Anthonij*

MBO Horeca: KOK2.2*Manuel ContrerasFernandez*Nichaulle Jacob*LisbethPolancoCornelio*KOK2.2b*Nancy Dirks*FranciaJimenezDuran*DeilyMolina Nina*Juana Rodriguez Rodriguez*Esther Soto De Los Santos*Johanlien Stuart*JohanneTavares da Silva*

MBO Toerisme:

LHH3.3*RakellGarciaBelisario*

SLP MBO1 Bouw:

*Elionard L. Janga*Shakiem Jones*KionnSaragoza*DonardiSilverio Rodriguez*Jordan Winklaar*

PRO5Bouw:JairAccy*Kevien Anthony*SheldricksonCraane* Shaldon Job* DiovanniOrtela* Jonathan Paulina*GerioPiard*Jurny Wijman*

SLP MBO1 Zorg en Welzijn:*Raishentaley Abrahams* Tomás Capelo Sousa* JulenneCelestin* Geraldine Felida* RhadagondaFrancees* Sharisol Kraal* Marianley Segnini Duarte*

PRO5 Zorg en Welzijn: *Wendy ValenciaRiascos* Judarli Welvaart*

SLP MBO1 Consumptieve Technieken:*Edgar Cuevas Santos* NoralisHinojosa Blanco* Carlgin Keller* Alexandra de los Santos Magallanes* Richard van der Wal* Johana Wout*

PRO 5 Consumptieve Technieken: * Charlton Bernabela* Rainiger Goeloe* Juan Carlos Keller* Julbert Mercera* Breidy Ureña Cruz* Joydrick Winklaar*

SLP MBO1 Handel en Verkoop:* SylvanoAbreu* ThamyshaBernabela* EtisienneCoffy* AniangeloMolina* Brain Nicolaas* Mishoron Paula* Angel RamosRamirez* MarvionneSeraus* Rhüently Vlijt*    

PRO 5 Handel en Verkoop:*  GeorginoMercelina* Kevin PorrasOrosco*

VMBO Zorg en Welzijn: Basis* Miriam  Calcaño Marte* Mireska Winklaar* Aisha GalanRuiz* Sharinela Kopra* Ginally Marchena* Irlenska Martinus* Keyshia Silberie* Luzmarina Silberie* Yvonne Trenidad* Pricella Martina* Senaila Luidens*

Kader* Djuric Beaumont*JamilaEmerenciana* KiyonichaFelies* Jameyella Frans* GianellaHierck*GianellaHierck* JouriviënneJanga* Naomie Leonora* MilyshaLieveld* SleenderLubo Santiago* Genesis Marchena Zambrano* Lupita Pons horn* AdèleThwaites* Destiny Winklaar* Fyrena Winklaar* Gordey Winklaar*

VMBO Bouwen, Wonenen Interieur:Basis * Daniel AlvaradoVillasis* Gilbert Clappers* Ranulcyn Daal*IsmarEnriquez Iglesias* Franyer Hidalgo Tonos* Tom Okkersen* CourthlinaMartis*  Aarón Perez* Angelly Wijman*

VMBO Basis Leerwerktraject BWI:*Joanny David Vasquez* ClifteonMartis* GyazirePauletta* Jamrick Sint Jago*

Kader*UertiëlMijaël Beukenboom* Yigal Bradley* AdrianoCicilia* Jaryvienne Curie* Rishardinho Domacassé* Henmahkeel de Palm* Henmarshel de Palm*

VMBO Produceren, installeren en Energie:Basis *Sean Albertus* JamyoneCoffie* Stelliondon Engelhart* ShazadJaipersaud* Farlyson Keller* Robertson Marchena* DeriënMartis* Marten Martis* Ruwensly Mercera* Rullian Jr. Pourier* AirickSerberie* Rafael Sosa* Govani Thielman* Mishandrick Balentien* Stephen Jr. Lamidi*Raymond Martis* Joserick de Palm*

VMBO Basis Leerwerktraject PIE:*Benjamin Trenidad*

Kader*JedinhoBernabela* Matthew Blanca* JairConcepcion* ZigmarFlanegin* Jerick Mercera* Jadan Muller*Daniel Zapata Vallejo*

VMBO Economie en Ondernemen:Basis *NicauriGerezHernandez* AnelisJanga* AlgerinePlantijn* MenaishelyRoch*

Kader*NaishentelyConception* Juan Felipe Flores* MariannysGodoy Gomez* Leticia Nicolaas* MadeleyneOjeda Molle* Soheurlyonn Paula*

VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie:Basis*RishainySintjago* RinomarCraane * Ronashanique Domacassé*KyrenOgenia*  Kevin Paula* SygenyPiard*  Shaldymar Welvaart* Elysjah White*

Kader*Dayna  Johnson* Mikael Paz Valenzuela* Arthson Jayden Rijna*

MAVO Economie: * Daniël Baptiste*KeciaBernabela* Jayren Brigitha* DaironDecaster* Elijah Dirksz* Eveshardeny Domacasse* Shurainely Everts* Chanel Garcia Rosario* CarlstenJanga* Kiona Martiszoon* DianthaQuandt* FarsonRijna* MelloneySaragoza*

MAVO Techniek: *Enzo Bougie*Dayron Elisabeth* EloyGodoyCicilia* Steven Illidge* John-Japhet de Jongh* Thomas Jonker* Jeremy Josephina* Rafael MejiaBotia* Jadan Mercera* AshmitaPanchoe* Anoushka Wanga* Elena Werdath*

MAVO Zorg en Welzijn: *KoletaAbrahamsz* I-ShilahBenita* Felisa Christiaan* MichellEmerenciana* GiseleKempes*Ana Kock* Mariah Lieveld* EmelineMelaan* ShairiandyMelaan* ElisMercadoSaldarriaga*Isis Pons*  ThaïsjaTrenidad*Isa Verbeek* Shanay Winklaar*

HAVO Cultuur en Maatschappij: *  Angelly Abdul* Marviëngela Abdul* JimisCaridadBeltran* Artimah Charles* Carlos ChávezMeza* JorhinioCicilia*Keidy Con*  Derek Crestian* DenzelDortalina* JayrimkaFrancees* Fien Hak* Mary-Jane Anaïs Maria* Marc Anthony Nicolaas*Izhar Silberie*  Ethan Thielman* Sophie Verheijden*Sasha Winklaar* Naiguata Winklaar*

HAVO Economie en Maatschappij: *  Ingel van Almenkerk* Heinrich Cornelis* Kaylee Domacassé* ShariëlleGaria*ShayInacio* Tiffany Seferina*

HAVO Natuur en Gezondheid:*   Megan Rannou*

HAVO Natuur en Techniek:*Alexis Benjamin Crestian*Dennis HuaringaQuesquén* Hector Guillermo OlidenAyala*

VWO Cultuur en Maatschappij 1e profiel: * Jeanique Hart*Elisa Joy Martinus* DInendra Althea Winklaar*

VWO Cultuur en Maatschappij 2e profiel:*  LaidyBarandicaRosado*

VWO Economie en Maatschappij 1e profiel:*  LaidyBarandicaRosado*Sanne Davidsson* EriáneMarsera* ThariaPhelipa*SaffrasSamad* Khadija Skeete* Ze Ming Zhen*

VWO Economie en Maatschappij 2e profiel:*Elisa Joy Martinus*DInendra Althea Winklaar*

VWO Natuur en Gezondheid 1e profiel:* Jean-Mary Emer*RoclinMartis*VWO Natuur en Gezondheid 2e profiel:*Naomi van Elshuis*DanyalHerlaar-Hassan* Kirsten-Marie C. Martines* Christian Mauricio *

VWO Natuur en Techniek 1e profiel:*   Naomi van Elshuis*DanyalHerlaar-Hassan* Kirsten-Marie C. Martines* Christian Mauricio *

VWO Natuur en Techniek 2e profiel:*RoclinMartis*

 

Share This
error: Content is protected !!