Entrante 1e di ougustus 2021, sr. Camiel Eurlings a keda nombrá komo miembro di hunta di komisariado di Bonaire International Airport N.V. Señor Eurlings ta dispone di amplio ekspertisio riba tereno di aviashon, “governance” i manehó. Den pasado señor Eurlings a fungí komo Minister di “Verkeer en Waterstaat” i tambe CEO di “KLM”. Tambe e tin eksperensia amplio komo supervisor/ komisariado.

Riba tereno privá, señor Eurlings tin eksperensia komo supervisor/ komisariado di American Express Global Business Travel i GOL Airlines. Komo éks mandatario señor Eurlings tabata tin e responsabilidat final pa supervisá organisashonnan manera ente otro “Luchtverkeersleiding Nederland, “Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen” i “Rijksdienst Wegverkeer”.

Señor Eurlings a keda presentá pa komisariado di BIA, despues di un prosedura intensivo ku partisipashon di mas ku 60 interesádo. Ku nombramentu di señor Eurlings, e komisariado di BIA ta konsistí awor di 3 miembro kual ta señor Camiel Eurlings, señor Angel Bermudez i señor Marco van de Kreeke komo presidente.

BIA ta kontentu ku nombramentu di señor Eurlings i ta konta ku un relashon di trabou fruktífero.
 

Met ingang van 1 augustus 2021 is de heer Camiel Eurlings benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Bonaire International Airport N.V. De heer Eurlings brengt expertise op het gebied van luchtvaart, governance en bestuur in en heeft een uitgebreide staat van dienst; zo was hij onder andere Minister van Verkeer en Waterstaat en CEO van KLM. De heer Eurlings heeft verschillende posities bekleed als toezichthouder.

Op het privaat vlak was hij bijvoorbeeld toezichthouder bij onder andere American Express Global Business Travel en GOL Airlines. Op het snijvlak van publiek en privaat was hij als toenmalig bewindspersoon de eindverantwoordelijk toezichthouder bij organisaties als de Luchtverkeersleiding Nederland, het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen en de Rijksdienst Wegverkeer.

De heer Eurlings is voorgedragen door de Raad van Commissarissen na een intensieve procedure waaraan meer dan 60 geïnteresseerden hebben deelgenomen. Met de benoeming van de heer Eurlings bestaat de Raad van Commissarissen uit drie leden: naast de heer Eurlings zijn dat Angel Bermudez en Marco van de Kreeke (voorzitter). BIA is zeer verheugd met de aanstelling van de heer Eurlings en ziet uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.

Share This
error: Content is protected !!