Tres detenshon pa maltrato pisa

Riba djaluna 26 yüli, alrededor di 1 or di mardugá, a detené tres hòmber na altura di Kaya Flamboyan na Rincon en konekshon ku maltrato pisa, maltrato ku un arma i violensia públiko. Ta trata di e hòmbernan di inisial J.M.C. di 26 aña, J.F.R.F. di 38 aña i R.P.M.F. di 36 aña. Banda di maltrato físiko nan a maltratá un hòmber ku un bòter di serbes i un pida palu tambe. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

Kòntròl di tráfiko plania riba Kaya Internashonal

Riba djadumingu 25 di yüli, entre 5.40 or i 6.25 or di atardi a tene un kòntròl di tráfiko plania riba Kaya Internashonal kaminda e kòntròl tabata dirigí riba manehá sin reibeweis bálido, seguro bálido, sin faha di seguridat bisti i sin hèlm bistí.

 

Durante e kòntròl a kontrolá un total di 15 vehíkulo i a duna un prosèsferbal pa manehá sin seguro bálido.

 

Wikènt tras di lomba a para váriosvehíkulo pa kòntròl na diferente sitio durante kua a duna prosèsferbal pa entre otro manehá sin reibeweis bálido, sin plachi di number i sin hèlm bistí.

 

Lo kontinuá ku e kòntròlnan di tráfiko frekuentemente.

 

Aksidente riba Kaminda Yato Bako

Den oranan di atardi riba djadumingu 25 di yüli un aksidente a tuma lugá riba Kaminda Yato bako. E shofùr a deklará ku su pikòp a slep den un bògt dor di kua el a bai resultá den un mondi. Personal di ambulans a trata e shofùr na e sitio mes despues di kua e por a bai kas.

Atrako armá

Den oranan di mainta, alrededor di 4.30 or riba djadumingu 25 di yüli a drenta keho di un atrako arma na Te Amo beach. Dos hòmber i un muhé a kita telefònnan selular for di tres persona bou di menasa ku un machete i un kuchú. Despues di esaki e sospechosonan a subi nan outo i seguidamente e víktimanan tambe a subi nan outo pa bai for di sitio, na momentu ku nan a tende algun klap den banda di nan outo. E víktimanan a kore bai, pero e ser persiguí dor di e sospechosonan. Aki e víktimanan a disidí pa kore bai dirèkt warda di polis. Ta investigando e kaso.

 

Detenshon pa maltrato

Durante di e oranan di mardugá riba djadumingu 25 di yüli, a detené un hòmber di inisial M.S.A.W di 29 aña na Kaminda Djabou pa maltrato i menasa. E sospechoso a maltratá i menasa e doño di e apartamentu kaminda e ta biba.

A konfiská skuter

Riba djasabra 24 di yüli a para un skuter riba Kaya Nikiboko Nort pa kòntròl komo ku e tabata kore zeilu.  A hiba e shofùr warda di polis pa un análisis di rosea. A konsekuensia di e resultado di esaki el a haña prohibishon pa manehá pa 9 ora i tambe un prosèsferbal pa manehá sin reibeweis, sin seguro i pa manehá un skuter ku no tin lus. A konfiská e skuter.

Bròmer ta parti den dos a konsekuensia di aksidente

Den oranan di atardi riba djasabra 24 di yüli alrededor di 4 or di atardi un aksidente ku un motosiklista a tuma lugá na Kaya Andres Emerenciana. El a pèrdè kòntròl i a aksidentá. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko. E motosaikel a parti na dos a konsekuensia di e choke. Ta investigando e kaso.

 

 

 

Drie aanhoudingen voor zware mishandeling

Op maandag 26 juli werden omstreeks 01.00 uur drie mannen ter hoogte van de Kaya Flamboyan in Rincon aangehouden wegens zware mishandeling, mishandeling met een wapen en openlijke geweldpleging. Het betreft de mannen met initialen J.M.C. van 26 jaar, J.F.R.F. van 38 jaar en R.P.M.F. van 36 jaar. Naast fysiek geweld hebben zij de man ook met gebruikmaking van een bierfles en een stuk hout mishandeld. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Geplande verkeerscontrole aan de Kaya Internashonal

Op zondag 25 juli werd tussen 17.40 uur en 18.25 uur een geplande verkeerscontrole aan de Kaya Internashonal gehouden waarbij de controle gericht was op het rijden zonder geldig rijbewijs, geldige verzekering, zonder autogordel en zonder helm.

 

Er zijn 15 voertuigen staande gehouden, waarbij 1 bestuurder een proces verbaal kreeg voor het rijden zonder geldige verzekering.

 

Afgelopen weekend werden er op verschillende plekken ook voertuigen gecontroleerd. Er werden  processen verbaal uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder geldig rijbewijs, zonder kentekenplaat, zonder helm

 

De verkeerscontroles zullen met regelmaat blijven plaatsvinden.

 

Aanrijding aan de Kaminda Yato Bako

In de middaguren op zondag 25 juli vond een eenzijdige aanrijding plaats op de Kaminda Yato Bako. De bestuurder verklaarde dat de pick-up in een bocht slipte waardoor hij van de weg. Hij is ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld en kon daarna naar huis.

 

Beroving met een wapen

In de ochtenduren, omstreeks 04.30 uur op zondag 25 juli werd aangifte gedaan van beroving met een wapen bij Te Amo beach. Twee mannen en een vrouw hebben van drie personen de mobiele telefoons afgepakt onder bedreiging van een machete en een mes.  De verdachten stapten vervolgens in hun auto. Ook de gedupeerden stapten in hun auto om van de situatie weg te rijden, toen ze knallen hoorden tegen de auto. De slachtoffers reden weg, maar werden achtervolgd door de daders. Hierop hadden de slachtoffers besloten om direct naar het politiebureau te rijden. De zaak wordt onderzocht.

 

Aanhouding voor mishandeling

Tijdens de nachtelijke uren op zondag 25 juli, werd een man met initialen M.S.A.W. van 29 jaar aan de Kaminda Djabou aangehouden wegens mishandeling en bedreiging. Hij had de verhuurder van zijn appartement mishandeld en bedreigd.

 

Scooter in beslag genomen

Op zaterdag 24 juli werd een op de Kaya Nikiboko Noord een scooter staande gehouden banwege de slingerbewegingen die werden gemaakt. De bestuurder werd naar het politiebureau gebracht voor een ademanalyse. Als gevolg hiervan kreeg hij een rijverbod van 9 uur en kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs, zonder verzekering en omdat het voertuig geen verlichting heeft. De scooter werd in beslag genomen.

 

Motorfiets in tweeën gesplitst als gevolge van aanrijding

In de middaguren op zaterdag 24 juli vond omstreeks 16.00 uur een eenzijdige aanrijding met een motorfiets plaats op de Kaya Andres Emerenciana. De bestuurder van de motorfiets verloor de controle over het stuur. Als gevolg van de klap splitste de motorfiets in tweeën. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak wordt onderzocht.

Share This
error: Content is protected !!