Kralendijk –Djaweps 5 diOugùstùs 2021 den sala di pasangrahan a tuma lugá seremonia di naturalisashon. Shete persona a huramentá i seis persona a primintí dilanti di gezaghebber interino sr. Reynolds  “Nolly” Oleana, ku esaki nan a haña e nashonalidat hulandes inkluso reglanan i deber i pasport hulandes.

Gezaghebber a trese dilanti ku e personanan aki ya tin sufisiente tempu bibá aki na Boneiru i ta kontribuí positivamente ku desaroyo di nos isla.

 

DERTIEN  INWONERS GENATURALISEERD 

 

Kralendijk – Donderdag 5augustus 2021 heeft een naturalisatie ceremonie plaatsgevonden in de zaal van pasangrahan. Zeven personen hebben de eed en zes personen hebben hun belofte afgelegd voor de waarnemend gezaghebber Reynolds “Nolly”Oleana. Hiermee hebben zij formeel de Nederlandse nationaliteit gekregen, inclusief alle rechten en plichten zoals actief en passief kiesrecht en een Nederlands paspoort.

De gezaghebber gaf aan dat deze groep genaturaliseerden al geruime tijd op Bonaire woont. Zij hebben een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!