Kralendijk – Ehekutando e proyekto di mantenshon di kaya di mas aña, direktorado di planifikashon i desaroyo di Entidat Públiko Boneiru ta sigui ku mantenshon di nos kayanan. For di djaluna 26 yüli 2021 a inisiá e proyektonan di renobashon di e kayanan Hermandad i Gramel. Aki tres luna e proyektonan aki ta kla.

Portrètnan di Kaya Gramel i Kaya Hermandad

Onderhoud van wegen op Bonaire in volle gang

Kralendijk – Met de uitvoering van het project meerjarig wegenprogramma, is de directie Ruimte & Ontwikkeling van het openbaar lichaam Bonaire onderhoud aan het plegen aan verschillende wegen. Al vanaf 26 juli 2021 is begonnen met onderhoud aan de wegen Kaya Hermandad i  Kaya Gramel. Over drie maanden zijn de werkzaamheden daar klaar.

Foto’s van de werkzaamheden aan de Kaya Gramel en Kaya Hermandad.

 

Share This
error: Content is protected !!