Riba 6 di ougùstùs lo a permití bishita físiko den e instituto, pero lamentablemente esaki no tabata posibel pa motibu di siguridat debí na un situashon interno di karentena. Mando di JICN ke reanudá bishita físiko pa detenido mas pronto posibel. Pa motibu ku JICN lo bai brinda detenidonan e eskoho entre bishita digital i físiko ta tumando e último medidanan pa hasi tur dos opshon posibel simultaneamente. Segun pronóstiko bishita físiko lo ta posibel atrobe dentro di 2 siman. Bishita di trabou na e momentu aki ta tumando lugá atrobe, tras di glas.

 

Op 6 augustus zou fysiek bezoek binnen de inrichting weer toegestaan worden, echter was dit door een interne quarantaine-situatie uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk. De directie van de JICN wil fysiek bezoek voor gedetineerden zo spoedig mogelijk hervatten. Omdat de JICN de gedetineerden nu de keuze zal aanbieden tussen digitaal en fysiek bezoek worden de laatste maatregelen genomen om beide opties gelijktijdig mogelijk te maken. Naar verwachting is fysiek bezoek binnen 2 weken weer mogelijk. Ambtelijk bezoek vindt op dit moment al weer fysiek plaats, achter glas.

Share This
error: Content is protected !!