Kralendijk– Direktorado di Planifikashon i Desaroyo (DdPiD) den koperashon ku TourismCorporation Bonaire (TCB) dia 1 di sèptèmber 2021 a lansa un mapa nobo pa kaminata den sentro di siudat ‘Kaminata Históriko Kralendijk’. E mapa nobo pa e kaminata den sentro di siudat akí ta un mapa mas informativo i mas interaktivo ku esun anterior. E mapa nobo ta kontené tur e partinan históriko mas importante ku nos bishitantenan por mira i siña tokante di nos kapital, Kralendijk.

 

Meta di e Kaminata Históriko Kralendijk ta pa informá nos bishitantenan tokante nos ophetonan históriko den sentro di Kralendijk. Di e manera aki fásilmente e turista riba su mes por eksplorá e siudat.

 

En total a aktualisá kuater mapa di den sentro di siudat: dos den Parke Wilhelmina, unu na Ofisina di Turismo i unu na La TerrazzaShoppingMall. E mapa ta mustra en total 28 sitio interesante pa bishitá. Esakinan ta konsistí di edifisio históriko, museo i monumentonan. Banda di esei tin un leyenda di tur e fasilidatnan den sentro di siudat, manera ATM, banko, botika, pòmp di gasolin, warda di polis, supermarket, hospital, punto di informashon pa turista i mas. Banda di e aspektonan akí e nòmbernan di kaya tambe ta visíbel pa hasi mas fásil pa sigui e ruta deseá.

 

Pa duna mas tantu informashon balioso posibel i hasi mas fásil pa e usuario por eksplorá tur kos, dentro di poko lo tin un foyeto disponibel den un baki spesial bou di e mapanan. Esakinan ta grátis pa tur hende ku kier un foyeto di e Kaminata Históriko Kralendijk. E foyetonan aki ta optenibel tambe na Ofisina di Turismo .

 

DdPiD ta hopi kontentu ku renobashon di e mapa di siudat i ta sigur ku esaki lo tin un balor agregá pa nos hendenan lokal i pa esnan ki t bishitá Boneiru.

 

DRO LANCEERT IN SAMENWERKING MET TCB EEN NIEUWE STADSWANDELING PLATTEGROND

 

Kralendijk– De Directie Ruimte en Ontwikkeling (DRO) heeft in samenwerking met de Tourism Corporation Bonaire (TCB) op 1 september 2021 een nieuwe plattegrond ‘Stadswandeling Historisch Kralendijk’ gelanceerd. Deze nieuwe kaart is een meer informatieve en meer interactieve kaart vergeleken met de vorige. De nieuwe kaart bevat een stadswandeling met alle historische hoogtepunten die bezoekers kunnen zien en over kunnen leren in onze hoofdstad, Kralendijk.

 

Het doel van de Stadswandeling Historisch Kralendijk is om onze bezoekers te informeren over onze historische bezienswaardigheden in het centrum van Kralendijk. Zo kan de toerist gemakkelijk op eigen gelegenheid de stad verkennen.

 

In totaal worden vier stadsplattegronden vernieuwd; twee in het Wilhelminapark, één bij het Toeristenbureau en één bij La Terrazza Shopping Mall. De kaart toont in totaal 28 bezienswaardigheden om te bezoeken. Deze bestaan ​​uit historische gebouwen, musea en monumenten. Daarnaast is er ook een legenda met alle voorzieningen in de binnenstad zoals pinautomaten, banken, drogisterij, tankstation, politiebureau, supermarkten, ziekenhuis, toeristeninformatiepunt en meer. Naast deze aspecten zijn ook de straatnamen zichtbaar om het gemakkelijker te maken de wandelroute te volgen.

 

Om zoveel mogelijk waardevolle informatie te geven en het voor de gebruiker gemakkelijk te maken om alles te verkennen, zullen binnenkort flyers beschikbaar zijn in een brochurehouder onder de plattegronden. Deze zijn gratis voor iedereen die een flyer wil van de Stadswandeling Historisch Kralendijk. Ze zullen ook verkrijgbaar zijn bij het toeristenbureau.

 

We zijn erg blij met de upgrade van de stadsplattegrond en zijn er zeker van dat deze een toegevoegde waarde zal hebben voor onze lokale bevolking en onze bezoekers

Share This
error: Content is protected !!