Kralendijk – Hóbennan den e edat di 12 te 18 aña por pasa e angua kontra corona e luna akí riba djasabra 4, 11, 18 i 25 di sèptèmber. Esei por di 09:00 pa 14:00 sin sita na Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas.

For di prinsipio di e aña eskolar nobo, e departamento di Salubridat Públiko ta dirigí su mes ku BANSKOLBÈK#BON BAKUNÁ spesialmente riba hóben. Asina spesialmente pa nan a traha dos videoclip, i e luna akí ta tene enkuentro di informashon na skolnan sekundario tambe tokante e angua kontra corona. Tambe ta tene un debate pa mayornan di hóbennan den e edat di 12-18 aña.

Den luna di sèptèmber habitantenan di 18 aña i mas grandi tambe por pasa angua riba djasabra di 09:00 – 14:00 na e sala di deporte. Habitantenan ku tin pregunta tokante e bakuna por yama e number grátis 0800 0900. Na e sala di deporte semper tin un dòkter presente pa kontestá pregunta tokante e bakuna i pasamentu di angua.

 

 

Kralendijk – Jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar kunnen deze maand op zaterdag 4, 11, 18 en 25 september de coronaprik halen. Dat kan van 09:00 tot 14:00 uur tijdens de vrije inloop bij KomplehoDeportivo Jorge Nicolaas.

De afdeling Publieke Gezondheid richt zich vanaf het begin van het nieuwe schooljaar met BANSKOLBÈK#BON BAKUNÁ speciaal op jongeren. Zo zijn er speciaal voor hen twee videoclips gemaakt , en worden deze maand ook op middelbare scholen informatie bijeenkomsten over de coronaprik gehouden. Ook wordt er een debat gehouden voor ouders van jongeren in de leeftijdsgroep van 12-18 jaar.

In de maand september kunnen ook inwoners van 18 jaar en ouder zich op de zaterdagen van 09:00 – 14:00 uur bij het sportcentrum laten prikken. Inwoners die vragen hebben over het vaccin kunnen het gratis nummer 0800 0900 bellen. Bij het sportcentrum is altijd een arts aanwezig om vragen over het vaccin en het prikken te beantwoorde

Share This
error: Content is protected !!