Entrante promé di sèptèmber 2021 a nombra Thijs Verheul komo e Komandante General nobo di e kuerpo di bombero Hulanda Karibense (BKCN). E predesesor di Verheul, komandante general interino Wouter Zitter, a tuma despedida di e kuerpo.

 

Thijs Verheul (58) ta bini di e region di seguridat sùitost di Brabant, unda el a optené mas di 25 aña di eksperensia den servisio di brantwer. Tambe el a traha pa Komishon Oropeo komo sekretario di e Delegashon Oropeo na Pakistan. Señor Verheul lo dirigí e kuerpo pa un periodo di 3-5 aña.

 

THIJS VERHEUL BENOEMD TOT ALGEMEEN COMMANDANT BRANDWEERKORPS CARIBISCH NEDERLAND

 

Per 1september 2021is Thijs Verheul aangesteld als de nieuwe Algemeen Commandant van het Brandweerkorps Caribisch Nederland (BKCN).De voorganger van de heer Verheul, Interim Algemeen Commandant Wouter Zitter, heeft afscheid van het korps genomen.

 

Thijs Verheul(58) is afkomstig van Veiligheidsregio Brabant Zuidoost, waar hij ruim 25 jaar ervaring heeft opgedaan bij de brandweer. Verder is hij onder andere werkzaam geweest voor de Europese Commissie, als secretaris op de Europese Delegatie in Pakistan.De heer Verheul zal voor een periode van 3-5 jaar leiding geven aan het korps.

Share This
error: Content is protected !!