Kralendijk – Un delegashon di lidernan di deporte di Indebon, Desaroyo di Bario (I.W.O) i Jong Bonaire a sali pa Hulanda pa asistí na treinen di inspirashon i stimulashon pa deporte di bario, i kiko por hasi pa tene e hende den moveshon.
E lidernan lo partisipá na diferente kurso i treinen riba tereno deportivo. Banda di e kurso i e treinen e delegashon lo bishitá i partisipá na diferente aktividat deportivo. E delegashon ta regresá fin di sèptèmber Boneiru.
Sportleiders naar Nederland afgereisd
Kralendijk – Een delegatie van sportleiders van Indebon, Integrale Wijkontwikkeling (I.W.O) en Jong Bonaire zijn naar Nederland afgereisd. Daar volgen ze trainingen om het sporten in de wijken te stimuleren en deelnemers te inspireren.
De leiders nemen deel aan verschillende cursussen en trainingen op het gebied van sport. Naast de cursussen en trainingen zal de delegatie verschillende sportactiviteiten bezoek en ook daaraan meedoen. De delegatie keert eind september weer terug naar Bonaire
Share This
error: Content is protected !!