Kralendijk –  Gezaghèber Edison Rijna i sekretario insular Wendy Pelk a realisá un bishita di trabou na e edifisio nobo di Krus Kòrá Boneiru den Antriol Pariba. Durante e bishita e miembronan di Krus Kòrá Boneiru Franco Cardone, Rignald Marchena, Luciano Silberie i Asha Wilsoe Pourier a duna informashon tokante e sentro.

Na aña 1984, pa ta eksakto riba 1 di aprel 1984, Krus Kòrá Boneiru a keda fundá. Durante di transkurso di añanan Krus Kòrá a i ta dunando Boneiru su aporte na momentu ku esaki ta rekerí. Aktualmente tin 42 boluntario ku ta forma parti di e tim di Krus Kòrá Boneiru.

 

Gezaghebber Edison Rijna en eilandsecretaris Wendy Pelk bezoeken Rode Kruis Bonaire

Kralendijk –  Gezaghebber Edison Rijna en eilandsecretaris Wendy Pelk hebben een werkbezoek afgelegd bij het nieuwe gebouw van Rode Kruis Bonaire in Antriol Pariba. Tijdens het bezoek hebben de leden van Rode Kruis Bonaire Franco Cardone, Rignald Marchena, Luciano Silberie en Asha Wilsoe Pourier informatie gegeven over het centrum.

In 1984, om precies te zijn op 1 april 1984, werd Rode Kruis Bonaire opgericht. Door de jaren heen heeft het Rode Kruis haar bijdrage geleverd aan ons eiland op de momenten waarop dat nodig was. Momenteel maken 42 vrijwilligers deel uit van het team van Rode Kruis Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!