Kralendijk, 21 di òktober 2021 – Mañan diabièrnè 22 di òktober 2021 mediador ta organisá un referèndem bou di  trahadónan di Selibon pa determiná kua sindikado ta esun ku ta bai representá trahadónan di e kompania.

 

Selibon su ofisina i tur e departamentunan di servisio lo ta será for di 12:00or di mèrdia pa duna espasio na tur trahadó pa den un forma demokrátiko i trankil hasi uso di nan derecho di vota.

 

Alabes Selibon ta deseá tur trahado éksito den e referèndem.

 

Selibon wenst alle medewerkers succes bij het referendum

 

Kralendijk, 21 oktober 2021 – Morgen, vrijdag 22 oktober 2021, organiseert de bemiddelaar een referendum onder de werknemers van Selibon om vast te stellen welke vakbond de medewerkers van het bedrijf gaat vertegenwoordigen.

 

Het kantoor van Selibon en al haar dienstafdelingen zullen vanaf 12:00 u. ‘s middags gesloten zijn om ruimte te geven aan alle medewerkers om op democratische wijze en in alle rust hun stemrecht uit te oefenen.

 

Selibon wenst tevens alle medewerkers succes bij het referendum.

Share This
error: Content is protected !!