Detenshon den kaso di atrako Kaya Platina

Kuerpo Polisial Hulanda Karibense den kolaborashon ku Ministerio Públiko BES ta investigando e kaso di atrako na un kas situá na Kaya Platina di djadumingu 10 di òktober. Durante di e atrako e sospechosonan a hasi uzo di un arma di kandela. A detené un di e sospechosonan, un hòmber di inisial M.S.D.S. di 45 aña di edat. Mirando ku e investigashon ta andando, no ta ekskluí ku lo tin mas detenshon den e kaso aki.

 

Aksidente entre dos outo riba Kaminda di Lac

Alrededor di 5.40 or di atardi sentral di polis a risibí notifikashon ku un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaminda di Lac. Ambulans a transportáshofùr di ámbos outo i tambe un okupante di un di outonan, pa hospital pa tratamentu médiko. Probablemente manehá ku velosidat haltu tabata kousa di e aksidente.

 

Ladronisia di skuter

Riba djárason 3 di novèmber a drenta keho d ladronisia di un skuter kolo pretu, di marka Kymco, modèl Agility, numerá MF-1018. Deskonosínan a bai ku e skuter dos dia promé for di un kas situá na Kaya Noruega, pero e doña a bin duna keho awor numa komo ku e no tabata por mas promé. Despues di investigashon a resultá ku a bai ku e skuter aki warda djadumingu 31 di òktober, despues ku a detené dos mucha hòmber menor di edat (14 aña) pa ladronisia di algun skuter, bou di kua e skuter aki tambe.

 

Politieberichten van woensdag 3 november tot en met vrijdag 5 november 2021

 

Aanhouding in overvalzaak Kaya Platina

Korps Politie Caribisch Nederland, in samenwerking met het Openbaar Ministerie BES, is bezig met het onderzoek in de zaak waarbij een overval in een woning aan de Kaya Platina op zondag 10 oktober 2021 had plaatsgevonden. Tijdens de overval hebben verdachten een vuurwapen gebruikt. Eén van de verdachten , een 45-jarige man met initialen M.S.D.S, is aangehouden. Het onderzoek is gaande is. Er wordt niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen in deze zaak zullen zijn.

 

Aanrijding tussen twee auto’s op Kaminda di Lac

Omstreeks 17.40 uur kreeg de politiecentrale melding dat er een aanrijding tussen twee auto’s heeft plaatsgevonden op de Kaminda di Lac. De bestuurders van beide auto’s en de inzittende van één van de auto’s werden allemaal naar door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Te hard rijden was waarschijnlijk de oorzaak van de aanrijding.

 

Diefstal scooter

Op woensdag 3 november werd aangifte gedaan van diefstal  van een zwarte scooter van het merk Kymco, model, Agility met kentekenplaat MF-1018. De scooter werd twee dagen van tevoren meegenomen vanaf een woning aan de Kaya Noruega, maar de eigenaar deed later aangifte door tijdgebrek. Na onderzoek bleek dat de scooter op zondag 31 oktober naar het politiebureau werd gebracht doordat twee minderjarige jongens (14 jaar) werden aangehouden  voor diefstal van meerdere scooters, waaronder ook de bovengenoemde.

Share This
error: Content is protected !!