NOTISIA.

BONEIRU.

In het kader van een onderzoek (Opiumwet) heeft dinsdagmiddag 4 oktober een zoeking plaatsgevonden op de tanker “Carabobo”. Deze vaart onder Singapore-vlag en arriveerde dinsdag bij de Bopec-installatie voor het laden van olie. Aan de zoeking hebben plaatsgevonden KPCN, KMar, RST, Douane en de kustwacht, allen onder leiding van een Officier van Justitie (OvJ) van het Openbaar Ministerie (OM) BES. De zoeking heeft tot gisteravond laat geduurd en gaat vanmorgen verder.
—-
Den kuadro di un investigashon relashoná ku Opiumwet a tene ayera un entrada hudisial riba tankero “Carabobo”. Ta trata di un tankero ku ta nabegá bou di bandera di Singapore ku a yega Boneiru djamars 4 di òktober 2016 pa buska un kargamentu di krudo. KPCN, Kmar, RST, Douane, Warda Kosta bou di liderazgo di un Fiskal di Ministerio Públiko (OM) BES a start ayera tardi na su yegada na instalashonnan di Bopec ku un listramentu. Esaki a kontinuá te ayera nochi lat i ta kontinuá awe mainta.

img-20161005-wa0014 img-20161005-wa0013 img-20161005-wa0012

NOTISIA LIVE FM NOTISIA KU BO POR KONFIA.

Share This
error: Content is protected !!