ULTIMO ORA.

BONEIRU.

FAROEK BALENTIEN DETENE DEN UN KAS NA TERA KORA Y A DETENE UN DAMA TAMBE.

Info OM BES:

Relashoná ku e investigashon na Boneiru den kual 8 aprel 2017 e homber A.B. a perde su bida, KPCN a tene awe mainta riba ordu di Fiskal di Ministerio Publiko (OM) BES un entrada hudisial. Esaki den un kas den Kaya Guanara na unda a detene e soapechoso F.G.A.B. Ya kaba anteriormente polis a aunsiá ku tabata buska e persona aki relashoná ku e krimen.
Despues di e detenshon den e kas a detene riba ordu di OM BES e dama R.J. e ta ser sospechá di a tene e homber, sospechá di un krimen, for di gara di polis.
E investigashon ta kontinuá, pero ku e detenshon aki a logra un paso importante.
——–
In het onderzoek naar de dodelijke steekpartij op Bonaire waarbij op 8 april de man A.B. om het leven kwam heeft het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) in opdracht van het OM BES vanochtend in een woning aan de Kaya Guanara de verdachte F.G.A.B. aangehouden. De politie had al bekend gemaakt op zoek te zijn naar de man.
Na de aanhouding is in de woning een huiszoeking verricht. Ook is in opdracht van het OM de vrouw R.J. aangehouden. Zij wordt ervan verdachte de verdachte van de dodelijke steekpartij te hebben geholpen uit handen van de politie te blijven.
Het onderzoek wordt voortgezet maar met deze aanhouding is een belangrijke stap gezet.

FUENTE: O.M.

Share This
error: Content is protected !!