NOTISIA.

BONEIRU.De Meteorologische Dienst Curaçao blijft de storing boven de Atlantische Oceaan, tussen Afrika en het Caraïbisch Gebied nauwlettend volgen. Voorlopig vormt dit systeem geen bedreiging voor ons eiland. Volgens de verwachtingen zal deze stroring ons weer gedurende het volgende week tussen woensdag en donderdag gaan beïnvloeden. Wij raden het algemene publiek aan om onze weerberichten gedurende de komende dagen te blijven volgen voor meer updates over dit weersysteem.
Servisio Meteorológiko Kòrsou ta sigui vigilá e disturbio riba Osean Atlántiko entre di Afrika i Área di Karibe ku hopi atenshon. Por lo pronto e sistema aki no ta forma un menasa pa nos isla. Segun pronóstiko, e disturbio aki lo por bai influensia e tempu den nos área durante di otro siman, entre djárason i djaweps. Ta sugerí e públiko en general pa sigui nos boletin di tempu aktualisá relashoná ku e sistema di tempu aki.
The Meteorological Department Curaçao will continue to monitor the disturbance presently over the Tropical Atlantic midway between west Africa and the Caribbean Sea. Presently, this disturbance is not a threat to our island. According the forecast, this disturbance will likely influence the local weather in the course of the next week, around midweek. The general public is advised to continue to follow our weather bulletin for further updates.

FUENTE: METEO.

Share This
error: Content is protected !!