ULTIMO ORA.

BONEIRU.

DIPUTADO CLARK ABRAHAM LAGA DEN LIBERTAT.

Info OM BES:

Ministerio Publiko BES a presentá e sospechoso Clark Abraham dilanti un Wes-komisario. OM ta di opinion ku e investigashon di KPCN a presenta sufisiente sospecho serio pa pidi Wes-komisario su enkarselashon. Parew ku esei OM a pidi pa skors e enkarselashon bou di kondishonan stringente pa evita ku e sospechoso ta ripiti e hechos. Kondishonan manera entre otro ku e sospechoso ta keda un distansia for di e kas di su partner ku mientrastantu ta biba na un otro adres. Tambe ku e sospechoso ta sigi koperá ku raportahenan. Bou di e kondishonan aki e por warda persigushon penal liber na kas.

Wes-komisario a husga ku ta trata aki di sospechonan hopi serio pero ku sr. Abraham mes tambe por tuma medida pa evitá ripitishon di e hechosnan. A base di esaki Wes-komisario tabata di opinion ku no tabata nesesario pa pone kodishonan estrikto pa su libertat.

Clark Abraham ta ser sospechá di stalking, maltrato i intento pa kita un menor doli edat for di kustodia di su mayor i tambe violashon di privasidat i ta keda sospechoso pa esaki nan.

E investigashon den e kaso aki ta kontinuá.
———-
Het Openbaar Ministerie BES heeft vandaag de verdachte Clark Abraham geleid voor de rechter-commissaris. Het OM meent dat het opsporingsonderzoek van KPCN voldoende ernstige verdenking heeft opgeleverd om de rechter-commissaris te vragen de voorlopige hechtenis te bevelen. Tegelijkertijd heeft het OM gevraagd om die hechtenis te schorsen onder zeer strenge voorwaarden. Voorwaarden die er met name op gericht zijn herhaling te voorkomen en die inhouden dat de verdachte zich onthoudt van contact met de aangevers, uit de buurt van de woning van zijn partner blijft die al enige tijd op een ander adres woont. Verder dat verdachte meewerkt aan rapportages. Onder die omstandigheden zou hij het verdere onderzoek en de strafvervolging dan op vrije voeten kunnen afwachten.

De rechter-commissaris heeft geoordeeld dat er weliswaar sprake is van een ernstige verdenking. Maar ook dat hij meent dat Clark Abraham zelf maatregelen moet en kan nemen om herhaling te voorkomen. En dat het daarom niet nodig is de door het OM gevraagde voorwaarden op te leggen.

Clark Abraham wordt zoals bekend verdacht van stalking, mishandeling, poging onttrekking aan het ouderlijk gezag van een minderjarige en huisvredebreuk en blijft ook verdachte.

Het onderzoek wordt voortgezet.

FUENTE : O.M.

Share This
error: Content is protected !!