Awe, djárason 4 di sèptèmber 2019, Servisio di Informashon i Rastreo di Impuesto Fiskal (FIOD) den koperashon ku KPCN a hasi un entrada hudisial den un kas na kaya EEG Boulevard. Un di e sospechosonan den e investigashon di gèmbel ilegal via Internèt i labamentu di ganashi di esaki, ta biba na Boneiru. E investigashon ta tuma lugá bou di direkshon di Ministerio Públiko “Functioneel Parket Zwolle” na Hulanda.

Vandaag 4 september heeft de Fiscale Inlichtingen Opsporingsdienst (FIOD) in samenwerking met KPCN gezocht in een woning aan de EEG Boulevard. Één van de verdachten in het onderzoek naar illegaal gokken op het Internèt en het witwassen van de opbrengsten daarvan woont op Bonaire. Het onderzoek vindt plaats onder leiding van het Openbaar Ministerie “Functioneel Parket Zwolle” in Europees Nederland.

Share This
error: Content is protected !!