Den kuadro di Luna Mundial di Alzheimer, sèptèmber 2019, Fundashon Alzheimer Bonaire, den nos afán pa sigui konsientisá nos pueblo di Bonaire pa ku e malesa di Alzheimer, a prepará un programa intensivo ku ta kulminá ku selebrashon di Dia Mundial di Alzheimer riba djasabra 21 di sèptèmber próksimo.

Komo parti di nos programa nos lo bai duna habitantenan di Bonaire, edat no ta importá, oportunidat pa pasa un “Tèst di Memoria” ku ta na enkargo di nos enfermeranan ku a haña training spesial pa por hasi esaki. E tèst aki ta grátis.

Fecha: Djadomingo 15 sèptèmber 2019

Lugá:  Poli Diabetico na Kaya L. D. Gerharts

Ora:    10.00 or – 16.00 or

Nos kòrdial invitashon ta bai na nos pueblo di Bonaire pa probechá di e oportunidat aki i bishitá Pasadia Villa Antonia pa e Tèst di Memoria.  

Habitantenan di Rincon ta haña oportunidat pa pasa e tèst aki djadumingu 22 sèptèmber próksimo.

——————————————————————————————————————-

In ons streven om de bevolking van Bonaire informatie te blijven verstrekken omtrent Dementie /Alzheimer hebben wij van Fundashon Alzheimer Bonaire in het kader van Wereld Alzheimer Maand, september 2019, een intensief programma samengesteld. Deze maand wordt afgesloten met een speciale viering op de Wereld Alzheimer Dag, zaterdag 21 september a.s. 

Als onderdeel van het september-programma zullen wij iedereen, ongeacht leeftijd, de gelegenheid  bieden om gratis een “ Geheugentest” af te laten nemen door verpleegkundigen die speciaal hiervoor zijn opgeleid.  

Datum: Zondag 15 september 2019

Plaats:  Poli Diabetico te Kaya L.D. Gerharts  

Tijd:     10.00u – 16.00u. 

Iedereen is van harte welkom. Maak gebruik van deze unieke kans, en kom even langs bij Pasadia Villa Antonia. 

De bewoners van Rincon zullen zondag 22 september de gelegenheid krijgen om deze test af te leggen. Gelieve dit als een persoonlijke uitnodiging te beschouwen.

Share This
error: Content is protected !!