E banderanan na ofisina di Ministerio Públiko BES (OM), ofisina prinsipal di gobièrnu i polis (KPCN) ta hisá halfstòk komo sosten na kortenan hulandes. Ministerio Públiko ta di shòk dor di asesinato di abogado Derk Wiersum ayera na Amsterdam. Na Hulanda tambe banderanan a kologá halfstòk na kortenan i na Ministerio Públiko. Wiersum tabata abogado di testigu Nabil B. den un kaso grandi di likidashon. E investigashon ta andando, pero ta sospechá ku esaki ta un akto di represaya di un organisashon kriminal. Esaki ta un atentado riba nos estado di derechi. Kolaboradornan di OM ta deseá su kasa, famia, amigu i koleganan hopi forsa ku e pérdida aki.

De vlaggen bij het kantoor van het Openbaar Ministerie BES (OM), bij het bestuurskantoor en de politie hangen halfstok. Het OM is geschokt door de moordaanslag op advocaat Derk Wiesum gisteren in Amsterdam. Het onderzoek is nog in volle gang, maar het lijkt op een vergeldingsdaad door een criminele organisatie. Dat is een aanslag op onze rechtsstaat. De medewerkers van het OM wensen zijn vrouw en kinderen, familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte met dit verlies.

Share This
error: Content is protected !!