Kralendijk – Entidat Públiko Boneiru tin plachi di number nobo. Si bo no a kambia bo plachi di number ahinda, bo tin te 30 di sèptèmber mas tardá pa traha un sita na departamentu di finansa (J.A. Abraham Boulevard 27) i buska bo plachi nobo. Pa kambia e plachinan di number bieu bo mester traha un sita i entregá tur dokumentu rekerí. 

Pa traha un sita Bo tin ku tuma kontakto ku departamentu di finansa. Por yama via 7175330 ekstenshon 2637 of manda un mensahe via di Whatsapp na 770 5330. Pa traha un sita Bo por manda un imeil tambe via belasting-olb@bonairegov.com. Djaluna 30 di sèptèmber ta e último dia pa traha un sita. No lubida di trese tur dokumentu rekerí ora di e sita. 

Ki dokumento bo tin ku bin kuné ora di bo sita?

  • Un prueba di identidat bálido. 
  • Empresanan mester trese un ekstrakto di Kámara di Komèrsio tambe. 
  • Un prueba di pago di e anslag di impuesto di vehíkulonan di motor 2019.
  • Prueba di pago di e plachi di number nobo. 
  • Un prueba di seguro bálido di Bo outo.

Entregá tur e dokumentunan ku nos ta pidi ora di Bo sita. Si Bo no tin tur dokumentu nos no por duna Bo plachi di number nobo. Bini ku dokumentunan original, no bini ku kopia. 

Mas informashon?             

Download i lesa e preguntanan mas tantu hasí (FAQ) riba nos wèpsait www.bonairegov.com.


MAAK VÓÓR 30 SEPTEMBEREEN AFSPRAAK VOOR HET WISSELEN VAN OUDE KENTEKENPLATEN

Kralendijk – Het openbaar lichaam Bonaire heeft nieuwe kentekenplaten. U kunt tot uiterlijk 30 september een afspraak maken bij de afdeling financiën (J.A. Abraham Boulevard 27)om uw oude kentekenplaat te verwisselen indien u dit nog niet heeft gedaan. Hiervoor dient u een afspraak te maken en de vereiste documenten mee te nemen.

Neem voor het maken van een afspraak contact op met de afdeling financiën via 7175330 extensie 2637 of stuur een Whatsapp bericht naar 770 5330. Mailen voor een afspraak kan ook via belasting-olb@bonairegov.com. U kunt een afspraak maken tot uiterlijk 30 september. Vergeet niet om alle vereiste documenten mee te nemen naar uw afspraak, anders kan uw verzoek niet worden afgehandeld.

Welke documenten moet u meenemen op uw afspraak?

  • Een geldig identiteitsbewijs.
  • Bedrijven moeten ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel meenemen.
  • Een betalingsbewijs aanslag motorrijtuigenbelasting 2019.
  • Bewijs van betaling nieuwe kentekenplaat.
  • Een geldig verzekeringsbewijs van uw auto.

Lever bij uw afspraak alle gevraagde documenten in. Zonder alle documenten kunt u geen nieuwe kentekenplaat ontvangen. Neem de originele documenten mee, geen kopieën.

Meer informatie?

Download en lees de veelgestelde vragen (FAQ) via onze website www.bonairegov.com.

Share This
error: Content is protected !!