Riba djárason 9 di òktober a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Tintorero. Entre 9’or di mainta i 5’or di atardi deskonosínan a forsa e porta den banda pa a drenta e kas. A bai ku entre otro un lèptòp kolo pretu di marka HP, un Samsung S5, un brel di bista di marka ‘Caron Miller’ i tambe sèn kèsh.

Riba e mesun dia a drenta keho di ladronisia for di un negoshi situá na Kaya Industria. Entre 11.45 di mainta i 12.05 di mèrdia, dos sospechoso a bai ku komestibel sin paga.

Riba djaweps 10 di òktober, alrededor di 7.40 di mainta, un aksidente entre tres outo a tuma lugá riba Kaya Macario Cai Sint Jago. A transportá e shofùr di un di e outonan, di inisial R.J.B di 30 aña di edat, pa hospital pa tratamentu médiko despues di kua a detené en konekshon ku e tabata manehá bou di influensia.

Riba djaweps 10 di òktober sentral di polis a risibí notifikashon ku tabatin bròmer ta buta ‘fever’ den Antriol. Riba Kaya Rafaela e patruya a bin topa ku un bròmer i dune señal pa para, pero e shofùr di e bròmer no a duna oido na esaki i a sigui kore. Na altura di Kaya Baracuda a logra para e bròmer i a resultá ku e shofùr no tabatin reibeweis bálido ni dokumentonan di seguro. A konfiská e bròmer. Riba djabièrnè 11 di òktober tambe a konfiská un skuter riba Kaya Industria Sùit komo ku aki tampoko e shofùr no tabatin reibeweis ni dokumentonan di seguro bálido huntu kuné. KPCN ta enfoká ku ta aktua serio i lo konfiská e vehíkulo mesora ora ta trata di butamentu di ‘fever’ i tambe ora ta kore sin dokumentunan bálido.

Riba djabièrnè 11 di òktober a drenta keho di ladronisia. Entre 11.30 i 11.45 di mainta deskonosínan a bai ku algun tas di lomba ku tabata riba e bich di e sitio di sambuyá ‘1000 steps’. Den e tasnan tabatin entre otro dos telefòn selular Samsung S8, un kolo blou I un kolo rose/plata i tambe sèn kèsh.

Mas lat riba e atardi di djabièrnè 11 di òktober, alrededor di 2.40 di atardi, un aksidente ku un skuter a tuma lugá riba Kaminda Lagun. E shofùr di e skuter a kai dor ku e stür di e skuter tabata trel. Ela keda herida ku raspunan na su brasa i pianan i tambe e ta tin un kap na su kabes. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Pa mas o ménos 3.30 di atardi di mesun dia a drenta keho di kiebro den un kas situá na Amboina. Aki, entre 6.30 i 8 or di mainta, deskonosínan a forsa un skùifdùr i bai ku entre otro un bòter di wiski.

Djasabra 12 di òktober den oranan trempan di atardi a drenta notifikashon di algun aksidente riba laman entre Klein Bonaire i haf. E promé ta trata di un boto ku 3 pasahero ku a bòltu kaminda a transportá tur 3 víktima pa hospital pa trato médiko. E di dos ta trata di un “seadoo” ku a bòltu kaminda mester a transportá 1 víktima pa hospital pa trato médiko.

Riba djasabra 12 di òktober a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Sabalo. Entre 6.15 di atardi i 9.15 di anochi deskonosínan a bai ku entre otro e siguiente artíkulonan: un Samsung Galaxy J6, un tablet di marka Lenovo, dos E-reader di marka Sony i Kobo, Varios joya, un pòtmòni, un brel di solo i un mashin di feita.

Riba djaluna 14 di òktober pa mas o ménos 1.20 a drenta keho di kiebro den un kas situá na Sabadeco. E malechornan a drenta e kas dor di e bentana di baño. No ta konosí ainda kiko a bai kuné.


POLITIEBERICHTEN VAN WOENSDAG 9 OKTOBER TOT EN MET MAANDAG 14 OKTOBER

Op woensdag 9 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Tintorero. Tussen 09.00 uur en 17.00 uur hebben onbekenden zich toegang verschaft tot de woning door een zijdeur te forceren. Er zijn onder andere een zwarte laptop van het merk HP, een Samsung S5, een bril op sterkte van het merk Caron Miller en contant geld weggenomen.

Op dezelfde dag werd ook aangifte gedaan van diefstal vanuit een winkel aan de Kaya Industria. Twee verdachten hebben tussen 11.45 uur en 12.05 uur etenswaren weggenomen zonder te betalen.

Op donderdag 10 oktober vond omstreeks 07.40 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op Kaya Macario Cai Sint Jago. De bestuurder van één van de auto’s,

met initialen R.J.B. van 30 jaar, is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling en is daarna aangehouden wegens het rijden onder invloed.

Op donderdag 10 oktober kreeg de politiecentrale melding dat er brommers aan het feveren waren in Antriol. De patrouille kwam bij de Kaya Rafaela een brommer tegen en gaf een stopteken, maar de brommer gaf hieraan geen gehoor. Ter hoogte van de Kaya Baracuda lukte het de motorrijder te stoppen. Het bleek dat hij geen geldig rijbewijs en verzekering had. De brommer werd in beslag genomen. Op vrijdag 11 okotober werd ook een scooter in beslag genomen op de Kaya Industria Zuid. Hier kon de bestuurder ook geen geldig rijbewijs en verzekeringspapieren tonen. KPCN wil nogmaals benadrukken dat er bij feveren en het niet in het bezit hebben van geldige documenten, streng wordt opgetreden door voertuigen meteen in beslag te nemen.

Op vrijdag 11 oktober werd aangifte van diefstal gedaan. Tussen 11.30 uur en 11.45 uur hebben onbekenden rugtassen weggenomen die op het strand van de duikplek 1000 steps stonden. In de tassen waren onder andere twee Samsung S8 mobiele telefoons, een blauwe en een zilver rose. Ook is er contant geld meegenomen.

Later in de middag van vrijdag 11 oktober vond omstreeks 14.40 uur een aanrijding met een scooter plaats op de Kaminda Lagun. De bestuurder kwam ten val doordat het stuur van de scooter trilde. De bestuurder liep verschillende schaafwonden en een diepe hoofdwond op. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Omstreeks 15.30 uur werd op dezelfde dag aangifte gedaan van inbraak in een woning in Amboina. Onbekenden hebben tussen 06.30 uur en 08.00 uur de schuifdeur geforceerd om binnen te komen en hebben onder andere een fles whiskey weggenomen.

Op zaterdag 12 oktober werden in de vroege avonduren meldingen gedaan van een tweetal ongelukken op zee tussen Klein Bonaire en de haven, tijdens de ‘boat party’.

De eerste betrof een boot met drie inzittenden die over de kop ging. Alle drie inzittenden werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De tweede betrof een ‘Seadoo’ die ook over de kop ging waarvan de bestuurder door de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht voor medische behandeling.

Op zaterdag 12 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Sabalo. Onbekenden hebben tussen 18.15 uur en 21.15 uur onder andere de volgende spullen weggenomen: een Samsung Galaxy J6, een tablet van het merk Lenovo, twee E-readers van de merken Sony en Kobo, diverse sieraden, een portemonnee met inhoud, een zonnebril, en een tondeuse.

Op maandag 14 oktober werd omstreeks 1.20 uur aangifte gedaan van inbraak in een woning in Sabadeco. De daders hadden zich toegang verschaft tot de woning via het wc-raam. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen.

Share This
error: Content is protected !!