KRALENDIJK – STINAPA ta sigui den su aña hubilario. Na prinsipio di e aña aki nos a selebrá fiesta di Washington Slagbaai National Park i awor ta toka turno na Bonaire National Marine Park pa selebrá su di 40 aniversario. 40 aña komo pionero riba tereno di mantenshon i maneho di e medioambiente marino. Pa e motibu ei nos kier fiesta huntu ku e komunidat di Boneiru. Riba djasabra 19 di òktober nos ta bai fiesta na Sorobon Beach di 10or di mainta pa 4or di atardi. Lo tin aktividatnan deportivo manera beach tennis, beach volley i bolas criollas. Si bo kier partisipá ku bo tim na e aktividatnan deportivo akí, manda nos por fabor un e-mail na info@stinapa.org òf yama nos na 717-8444. Pa e muchanan tin un water bouncer, pintamentu di kara i weganan prèt. Nos lo parti kuminda grátis; un variedat di lion fish i platonan di kabritu tanten ku e stòk ta alkansá. Lo tin bebida na preis speshal. Por fabor bin ku bo propio tayo, kòmchi, kùp i kuchú ku fòrki. Nos kier ta pionero den eventonan sostenibel pa Boneiru, i ta mas blou posibel, spesialmente ora di un evento kantu di awa. STINAPA ta kontentu di selebrá e echo memorabel akí ku Boneiru. Pa animá e públiko nos lo tin Dj Marv i diferente otro banda. Bin disfrutá di bo djasabra huntu ku nos na Sorobon i fiesta na honor di parke marino!


VIERING 40 JAAR BESTAAN BONAIRE NATIONAL MARINE PARK.                                          

KRALENDIJK – STINAPA blijft doorvieren in haar jubileumjaar. Wij hebben eerder dit jaar het jubileum gevierd van Washington Slagbaai National Park en nu is het de beurt aan Bonaire National Marine Park om haar 40ste verjaardag te vieren. 40 jaar als pioniers op het gebied van het behoud en beheer van het onderwatermilieu. Om die reden willen wij samen met de gemeenschap van Bonaire feestvieren. Op zaterdag, 19 oktober gaan wij bij Sorobon Beach van 10.00 uur tot 16.00 uur feesten. Er zijn sportactiviteiten zoals beach tennis, beach volley en and bolas criollas. Wil je met je team deel te nemen aan deze sportactiviteiten, stuur ons aub een email naar info@stinapa.org òf bel ons via 717-8444. Voor de kinderen is er is een water bouncer, schminken en leuke spelletjes. Ook delen wij gratis eten uit; van lion fish tot geitenvleesgerechten, zolang de voorraad strekt. Drinken is verkrijgbaar tegen een speciale prijs. Neem a.u.b. uw eigen bord, kom, cup en bestek mee. Wij willen pioniers in duurzame evenementen voor Bonaire en zo blauw mogelijk zijn, vooral voor een evenement aan het water. STINAPA verheugd zich erop om deze mijlpaal met Bonaire te vieren. Om het publiek mee te krijgen is Dj Marv en verschillende live bands aanwezig. Kom samen met ons genieten van uw zaterdag bij Sorobon en feestvieren ter ere van onze mariene park!


CELEBRATION 40TH ANNIVERSARY BONAIR NATIONAL MARINE PARK.

KRALENDIJK – STINAPA continues to celebrate in its Jubileum year. We celebrated the Washington Slagbaai National Park Anniversary earlier this year and now it is time for the Bonaire National Marine Park to celebrate its 40th anniversary. 40 years as pioneers in the underwater nature conservation and management. For this reason we want to celebrate with the community of Bonaire. On Saturday 19th of October at Sorobon Beach we will be celebrating from 10am to 4pm. There will be sport activities like beach tennis, beach volley and bolas criollas to participate with your team in these sport activities please e-mail us at info@stinapa.org or call us at 717-8444. There will be a water bouncer, face painting and fun games for kids. We will have free food; variety of lion fish and goat dishes as supply last. Drinks will be at a special price. Please bring your own plate, bowls, cup and utensils. We want to be pioneers in the sustainable events for Bonaire, and be as blue as possible especially for an event water side. STINAPA is happy to celebrate with Bonaire, this milestone and we will have Dj Marv and various live bands, to get the crowd going. Come and enjoy your Saturday at Sorobon with us and celebrate our marine park!

Share This
error: Content is protected !!