KRALENDIJK – Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. ku sumo plaser ta informá tur su klientenan, ku entrante djaluna aki 21 di òktober, e departamentu di Krédito pa Empresario Mediano i Chikitu i Business Support (departamentu pa habri kuenta komersial) lo ta ubiká atrobe den e ofisina prinsipal di MCB Bonaire na Hato. 

Na luna di ougùstùs e aña aki, MCB Bonaire su departamentu di krédito pa Empresa Chikí i habri kuenta komersial a muda temporalmente pa e edifisio di MCB na Playa. Esaki tabata pa por a hasi un renobashon kompletu di e área i ofisinanan di e departamentu aki na e ofisina prinsipal na Hato.

Manera planeá, e trabounan di renobashon a keda kompletá den luna di òktober aki. Wikènt benidero e departamentu di krédito pa Empresa Chikí i habri kuenta komersial lo muda bèk pa Hato. Entrante djaluna, 21 di òktober, tur kliente di departamentu di krédito pa Empresa Chikí i habri kuenta komersial  por traha un sita pa por pasa na nos ofisina kompletamente renobá. Eárea nobo i bunita aki, ta profeshonalmente ekipá pa por risibí kliente den un ambiente moderno i konfortabel.

Banko ta kontentu di por kompartí tambe, ku e trabounan di konstrukshon na nos brènch na Hato ta progresando hopi bon manera planeá. Falta djis algun luna mas pa kompletá e transformashon den lokual lo bira e promé “Smart Branch” na Boneiru. Nos ta preparando pa hasi e gran apertura di nos “Hato Smart Branch” den e promé parti di 2020. Klientenan por spera un brènch avansá ku tur fasilidat moderno, kombiná ku atenshon i servisio personal.

Durante di e periodo di konstrukshon di e “Smart Branch”, por hasi uzo di nos Hato Branch temporal dilanti di ofisina prinsipal. Nos personal ta pará kla pa sirbibo. Nos ke enkurashá tur nos klientenan pa puntra tokante nos servisionan digital, ku ta fásil pa traha kuné i no tin gastu pa kuentanan privá. Gustosamente nos ta mustrabo kon pa apliká i traha ku nos bankomátiko òf Online Banking.

Abo ku ta empresario chikí, por traha un sita for di djaluna aki, 21 di òktober, nos ta na nos ofisina na Hato kompletamente renobá. Pasa tuma konseho tokante tur asuntu bankario, inkluso kon pa hasi transakshon na un forma muchu mas fásil i ku gastunan mas abou.

MCB Bonaire ta sigui konstruí i progresá pa por sirbi nos klientenan aún mas mihó, i hasi bo bida muchu mas fásil.


MCB BONAIRE AFDELING KLEINBEDRIJF TERUG OP HOOFDKANTOOR HATO NA VERBOUWING.

Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. deelt haar klanten met genoegen mee, dat de afdelingen Credit Small Business en Credit Business Support (open van commerciëlerekening courant) vanaf aanstaande maandag 21 oktober weer terug zullen zijn in het hoofdkantoor van de Bank op Hato.

Deze afdelingen zijn in augustus dit jaar tijdelijk verhuisd naar het MCB Playa gebouw in Kralendijk centrum. Dit was nodig om een complete vernieuwing van de kantoren van deze Unit op het hoofdkantoor uit te voeren.

De verbouwing is conform planning in de huidige maand oktober afgerond. Gedurende het komend weekend zal het team Kleinbedrijf terug verhuizen naar Hato.

Graag nodigen wij alle klein zakelijke klanten uit een afspraak te maken met hun accountmanager om een bezoek te brengen aan deze mooie nieuwe kantoorruimte. Het is speciaal met oog op comfort van onze klanten modern ingericht en professioneel uitgerust.

Daarnaast verheugt het de Bank dat de verbouwingswerkzaamheden aan het filiaalgebouw te Hato zoals gepland voortvarend lopen. Binnen slechts enkele maanden zal de transformatie tot de eerste “Smart Branch” van Bonaire afgerond zijn. Wij zijn nu aan het voorbereiden om begin 2020 onze “Hato Smart Branch” feestelijk te openen. Klanten kunnen vooruitzien naar een innovatief kantoor met moderne faciliteiten, persoonlijke service en aandacht.

Tijdens de bouw van de “Smart Branch” kunnen klanten gebruik maken van het tijdelijk kantoor tegenover de ingang van ons Hoofdkantoor. Ons personeel staat klaar om u van dienst te zijn. Wij moedigen al onze klanten aan om te vragen over onze digitale diensten, die zijn gebruikersvriendelijke en kosteloos voor privérekeningen. Wij helpen u heel graag met de aanvraag en gebruiksaanwijzing voor onze geldautomaten of Online Banking.

Bent u ondernemer van een klein bedrijf? Maak dan een afspraak vanaf maandag 21 oktober om even kennis te maken met onze compleet vernieuwde kantoorruimte. Wij assisteren u graag met advies over uw bankzaken en hoe u gemakkelijk en tegen lagere kosten transacties kunt doen.

MCB Bonaire blijft doorbouwen aan een steeds betere dienstverlening voor ú, om u het leven nóg makkelijker te maken.

Share This
error: Content is protected !!