Kralendijk – E sentronan di bario Nort Saliña, Tera Kora, Nikiboko, Antriol lo ta será pa renobashon te próksimo aviso. Esaki ta den kuadro di e akuerdo di maneho ku Entidat Públiko di Boneiru a firma na òktober 2018. E renobashon lo tuma lugá den fase.

Pa sentro di bario Rincon e trayekto ta bai dura un tiki mas largu. Ta buskando un solushon temporal. Na e momentu aki a kaba di drecha Sentro di Bario Amboina i e ta habri. Na momentu ku renobashon di un sentro di bario keda kla, lo pone un aviso. E ora ei bo ta bon biní den e sentro kaminda ta organisá aktividat. Entre otro aktividatnan deportivo, wega edukativo, wega kreativo i di formashon.

Pa mas informashon por tuma kontakto ku Pierre Perigault Monte, Kordinadó di programa desaroyo di bario na number di telefòn 7171714.


BUURTHUIZEN GESLOTEN IN VERBAND MET RENOVATIES

Kralendijk – In het kader van het bestuursakkoord dat het Openbaar Lichaam Bonaire in oktober 2018 heeft ondertekend, zullen de volgende buurthuizen Nort Saliña, Tera Cora, Nikiboko, Entrejol tot nader orde gesloten zijn voor renovatie. De renovaties worden in fases worden uitgevoerd.

Bij het buurthuis van Rincon zal het traject iets langer gaan duren. Hiervoor wordt er naar een tussentijdse oplossing gezocht. Op dit moment is het buurthuis van Amboina opgeknapt en in gebruik. Wanneer uw buurthuis klaar is, zal dit worden aangekondigd. En dan bent u weer welkom in uw buurthuis om te sporten of deel te nemen aan educatieve, creatieve en vormende spelen.

Als u meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Pierre Perigault Monte, Programma coördinator wijkontwikkeling op telefoonnummer 7171714

Share This
error: Content is protected !!