Kralendijk – Desaroyo Integral di Bario ta trahando tur ku tin den tur bario di Boneiru. E organisashon Kiwanis Boneiru a méldu su mes pa duna sosten den esaki. Asina nos por a mira ku nan tabata presente na e reapertura di Sentro di Bario Amboina. Djasabra último Kiwanis Bonaire a duna un man ora ku su boluntarionan a hasi sierto trabounan den bario di Nort’i Saliña. Habitantenan di bario na un manera espontáneo tambe a bin yuda. A kuminsá ku e parke yamá Alejandro Nicolaas. Nan a snui, hasi limpi i fèrf. Otro siman Kiwanis Boneiru ta sigui. Asina nos gusta mira: traha huntu ku i pa e bario. Un danki na Kiwanis Boneiru.


KIWANIS BONAIRE ONDERSTEUNT INTEGRALE WIJKONTWIKKELING

Kralendijk – Integrale Wijkontwikkeling is volop met alle buurten van Bonaire bezig. De organisatie Kiwanis Bonaire heeft zich aangemeld om hierin te ondersteunen. Zo waren zij ook aanwezig bij de heropening van buurtcentrum Amboina.

Afgelopen zaterdag heeft Kiwanis Bonaire een hand uitgestoken door haar vrijwilligers in te zetten in de buurt van Noord Salina. Ook buurtbewoners kwamen spontaan meehelpen. Het park, Alejandro Nicolaas genaamd, werd er een begin gemaakt. Er werd gesnoeid, opgeruimd en geverfd. Volgende week gaat Kiwanis Bonaire verder.

Zo zien we het graag…..samen met en voor de buurt werken. Dank aan Kiwanis Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!