Kralendijk – Desde 2015 WEB N.V. ta spònser prinsipal di Sportvereniging Vespo. Den e promé siman di òktober 2019 gerensia di WEB i direktiva di SV Vespo a firma un akuerdo di spònser nobo. Alfredo Koolman, CEO WEB N.V.: “Manera nos a bisa na aña 2015, e ambishon di WEB ta pa huntu ku Vespo invertí den éksitonan kresiente di e klup. Vespo á i ta desaroyando su mes tur dia di nobo i di e forma aki fungi komo un bon ehèmpel pa hóben i adulto. WEB N.V. den koperashon ku Vespo ta sigui analisá posibilidatnan pa ku desaroyo di e klup. Nos ta deseá Vespo tur klase di éksito.”


WEB BONAIRE EN SPORTVERENIGING VESPO VERLENGEN SPONSOROVEREENKOMST

Kralendijk – Vanaf 2015 is WEB N.V. de hoofd sponsor van Sportvereniging Vespo. In de eerste week van oktober 2019 heeft de directie van WEB en de bestuursleden van SV Vespo een nieuwe overeenkomst ondertekend. Alfredo Koolman, CEO WEB N.V.: “Zoals wij in 2015 hebben aangegeven is de ambitie van WEB om samen met Vespo te investeren in het toenemend succes van de club. Vespo heeft en is zich dagelijks aan het ontwikkelen en heeft een belangrijke voorbeeld functie voor jongeren en volwassenen. WEB N.V. in samenwerking met Vespo blijft de mogelijkheden analyseren met betrekking tot de ontwikkeling van de club. Wij wensen Vespo heel veel succes.”


WEB BONAIRE AND SPORTS ASSOCIATION VESPO EXTEND SPONSOR AGREEMENT

Kralendijk – Since 2015, WEB N.V. is the main sponsor of Sportvereniging Vespo. In the first week of October 2019, the WEB management and the board members of SV Vespo signed a renewed agreement. Alfredo Koolman, CEO WEB N.V.: “As we indicated in 2015, WEB’s ambition is to invest with Vespo in the club’s increasing success. Vespo has and is developing daily so that they can also act as a good example for young people and adults. WEB N.V. in collaboration with Vespo continues to analyze the possibilities related to the development of the club. We wish Vespo good luck.”

Share This
error: Content is protected !!