Kralendijk – E interes pa e Konferensia ‘Kickoff Masterplan 2030’ ta asina grandi ku mas ku un siman promé ku e evento ya kaba no por aseptá mas inskripshon. Pa akomodá hendenan ku tabatin gana di asistí na e konferensia e organisashon a regla ku por sigui e programa bibu i direkto via NOS TV, Live99FM su Facebook Page i via Masterplan Bonaire 2030.

E konferensia ta kuminsá djarason 6 di novèmber. Despues di introdukshon di e presidente di konferensia Glenn Thodé, gezaghebber Edison Rijna i e diputadonan Elvis Tjin Asjoe, Nina den Heyer i James Kroon lo duna nan vishon riba futuro di Boneiru. Despues di esei komo inspirashon un grupo selektá di oradó invitá lokal, regional i internashonal lo kompartí nan eksperensianan ku e partisipantenan. Riba djaweps i djabièrnè ta sigui vários tayer pa duna un impulso inisial na e plan maestro ku mester keda formulá. Lo bini enkuentronan den nos barionan tambe ainda. E aporte di nos suidadanonan ta sirbi komo guia pa e plan maestro final ku ta deskribí kon komunidat boneriano mester lusi na aña 2030.
Pa mas informashon bishitá e wèpsait www.masterplanbonaire.com òf Masterplan Bonaire 2030.


KICKOFF MASTERPLAN 2030 WORDT LIVE UITGEZONDEN

Kralendijk – De belangstelling voor de Kickoff Masterplan 2030 Conferentie is zo groot dat er ruim een week voor het evenement al geen aanmeldingen meer kunnen worden aangenomen.
Om mensen die de conferentie graag hadden willen bijwonen tegemoet te komen heeft de organisatie geregeld dat het programma rechtstreeks te volgen is via NOS TV, Facebook Pagina van Live99FM en via Masterplan Bonaire 2030

De conferentie begint woensdag 6 november. Na de introductie door conferentievoorzitter Glenn Thodé zullen gezaghebber Edison Rijna en de gedeputeerden Elvis Tjin Asjoe, Nina den Heyer en James Kroon hun visie op de toekomst van Bonaire geven. Daarna zal een keur aan lokale, regionale en internationale gastsprekers ter inspiratie hun ervaringen met de deelnemers delen. Op donderdag en vrijdag volgen workshops om een eerste aanzet te geven voor het op te stellen masterplan. Er komen ook nog bijeenkomsten in de wijken. De inbreng van burgers vormt de leidraad voor het uiteindelijke masterplan dat beschrijft hoe de Bonairiaanse samenleving er in 2030 moet uitzien.
Bezoek voor meer informatie de website www.masterplanbonaire.com of Masterplan Bonaire 2030

Share This
error: Content is protected !!