Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) ta yama bon bini na Cristely Cranston ku ta okupa e funshon di ‘Social Media & Product Development’. E persona aki no ta deskonosi den TCB komo ku el a hasi su ‘stage’ na TCB durante su ultimo aña di estudio di ‘Communicatie’ bishitando un universidat na Hulanda. Durante e periodo di ‘stage’ el a hasi un estudio basa riba kon ta e mihor manera pa Boneiru atraé e merkado hulandes pa medio di ‘Online Marketing’ i a skirbí su tésis di lokual ku el a diskubrí. Desde 21 di oktober 2019, Cristely Cranston ta kontentu di por a risibi e oportunidat pa forma parti di e tim dinamiko di TCB. Staff i personal di TCB ta desea Cristely tur klase di eksito.


TOURISM CORPORATION BONAIRE VERWELKOMT EEN NIEUW COLLEGA

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) verwelkomt Cristely Cranston die de positie van ‘Social Media & Product Development’ heeft aangenomen. Zij is niet onbekend binnen TCB aangezien zij haar stage bij TCB heeft gedaan tijdens haar laatste jaar van haar studie. Zij studeerde in Nederland en behaalde haar bachelor in Communicatie. In de periode van haar stage deed zij een onderzoek naar hoe wij op de beste manier op de Nederlandse Markt kunnen richten via ‘Online Marketing’ en schreef haar scriptie over haar bevindingen. Sinds 21 oktober 2019 is Cristely super blij om deel te maken van het TCB-team en met haar nieuwe positie. Alle leden van TCB wensen Cristely het allerbeste.


TOURISM CORPORATION BONAIRE WELCOMES A NEW COLLEAGUE

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) welcomes Cristely Cranston who assumed the position of ‘Social Media & Product Development’. She studied in The Netherlands and received her Bachelor’s degree in Communications. In the last year of her study she was an intern at TCB, which means she is known to the team. In this period, she did a research about the best way to target the Dutch market through ‘Online Marketing’ and wrote her thesis about her findings. Cristely is very happy to officially be part of the TCB team since October 21, 2019 and is excited with her new position. All the members of TCB wishes Cristely all the best.

Share This
error: Content is protected !!