E tim di Nationale ombudsman lo tei novèmber na Karibe Hulandes. Tres bia pa aña e investigadónan lo bini Boneiru, Saba i Statia pa sigui yuda habitantenan ku tin keho riba gobièrnu. Tin oranan di konsulta ku tur persona ku tin keho por akudí na dje. Si ta nesesario nan ta hasi bishita di kas pa wak si nan por yuda solushoná nan problema ku gobièrnu.

Personanan ku keho por ehèmpel riba Servisio di Impuesto, Ministerio Públiko, Polis, Entidat Públiko òf Rijksdienst Caribisch Nederland por bini grátis serka e investigadónan di Nationale ombudsman.

Bishitá nos oranan di konsulta

Via aviso i spòtnan na radio i via página di Facebook di Nationale ombudsman Caribisch Nederland ta anunsiá e lokalidatnan ku e orarionan di konsulta na Boneiru, Saba i Statia. Si personanan interesá no por akudí na un di e oranan di konsulta por entregá keho tambe via e website, WhatsApp i telefòn.

Boneiru

Plaza Francisco Chiku Goeloe na Antriol

Djamars 19 di novèmber di 9.30 or di mainta pa 12’or di mèrdia (9:30 – 12:00)

Djabièrnè 22 di novèmber di 9.30 or di mainta pa 12’or di mèrdia (9:30 – 12:00)

Fundashon Cocari na Rincon

Djaweps 21 di novèmber di 9.30 or di mainta pa 11.30 or di mèrdia (9:30 – 11:30)

Statia

Community Care Center

Djaluna 25 di novèmber di 4’or pa 5’or di atardi (16:00 – 17:00)

Djamars 26 di novèmber di 9’or pa 10:30 or di mainta (09:00 – 10:30)

Saba

Child Focus Foundation, Windwardside

Djarason 27 di novèmber di 5’or pa 6’or di atardi (17.00- 18.00)

Sunny Valley Youth Center, the Bottom

Djaweps 28 di novèmber di 9’or pa 10:30 or di mainta (09:00 – 10:30)

Bo ke entregá un keho durante un ora di konsulta? Pasa libremente, no tin mester traha un sita. Pa mas informashon por bishitá www.nationaleombudsman.nl/cn òf nos página di Facebook: https://www.facebook.com/Nationale-ombudsman-Caribisch-Nederland-193312974372985/.

Kinderombudsman

Representantenan di Kinderombudsman tambe ta bini e oranan di konsulta na Saba en Statia. E Kinderombudsman ta sali na defensa di derechonan di mucha i ta kontrolá si gobièrnu, organisashonnan privá den enseñansa, kuido pa mucha i hubentut i di kuido di salubridat ta kumpli ku e derechonan aki. Bo tin pregunta tokante derechonan di mucha òf tin un keho? Bini na e ora di konsulta.


NATIONALE OMBUDSMAN KOMT IN NOVEMBER NAAR BONAIRE, SABA EN STATIA

Het team van de Nationale ombudsman is in november in Caribisch Nederland. Drie keer per jaar komen de vertegenwoordigers naar Bonaire, Saba en Statia om inwoners die klachten hebben over de overheid verder te helpen. Er zijn spreekuren waar iedereen met een klacht naartoe kan gaan. Als het nodig is bezoeken ze ook mensen thuis om te kijken of ze kunnen helpen bij het oplossen van het probleem met de overheid.

Mensen met klachten over bijvoorbeeld de Belastingdienst, het Openbaar Ministerie, politie, het Openbaar Lichaam en de Rijksdienst Caribisch Nederland kunnen gratis terecht bij de vertegenwoordigers van de Nationale ombudsman.

Bezoek onze spreekuren

De locaties met tijden van de spreekuren op Bonaire, Saba en Statia worden met advertenties en spotjes op de radio en via de Facebookpagina van Nationale ombudsman Caribisch Nederland aangekondigd. Als mensen niet naar een spreekuur kunnen komen, kan men ook klachten indienen via de website, WhatsApp en de telefoon.

Bonaire

Plaza Francisco Chiku Goeloe in Antriol

Dinsdag 19 november van 9:30 – 12:00

Vrijdag 22 november van 9:30 – 12:00

Fundashon Cocari in Rincon

Donderdag 21 november van 9:30 – 11:30

Statia

Community Care Center

Maandag 25 november van 16:00 – 17:00

Dinsdag 26 november van 9:00 – 10:30

Saba

Child Focus Foundation, Windwardside

Woensdag 27 november, 17.00- 18.00

Sunny Valley Youth Center, the Bottom

Donderdag 28 november: 9.00 -10.30

Wil je een klacht indienen tijdens ons spreekuur? Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig. Voor meer informatie kun je kijken op www.nationaleombudsman.nl/cn of op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Nationale-ombudsman-Caribisch-Nederland-193312974372985/.

De Kinderombudsman

Vertegenwoordigers van de Kinderombudsman komen ook naar de spreekuren op Saba en Statia. De Kinderombudsman zet zich in voor de rechten van kinderen en controleert of de overheid, private organisaties in het onderwijs, de kinderopvang, jeugdzorg en de gezondheidszorg deze rechten naleven. Heb je een vraag over kinderrechten of een klacht? Kom dan naar het spreekuur.

Share This
error: Content is protected !!