Departamentu di Kuido pa Hóben i Bienestar di Famia Hulanda Karibense (JGCN) a organisá un dia inolvidabel pa famianan di kriansa riba djasabra 16 di Novèmber último. E tema tabata ‘Amor pa otro’, komo ku mayornan di kriansa ta hasi un diferensia afektuoso ku nan esfuerso i dedikashon spesial, den bida di muchanan ku mas mester di dje.

Tabata un dia spesial yená ku aktividat, kaminda dibertishon i e binimentu huntu tabata sentral. I naturalmente e regalonan pa pone e muchanan den spòtlait no a hasi falta.  JGCN ta mira bèk riba un dia eksitoso i ta yama tur famia di kriansa i boluntario danki pa nan presensia.

Bo tambe ta interesá pa ta mayor di kriansa òf bo ta buskando mas informashon? Tuma kontakto ku JGCN na 715 7201 òf manda un mail na:  info.jgcn@jeugdzorgcn.com.


FEESTELIJKE FAMILIEDAG VOOR PLEEGGEZINNEN

Jeugdzorg en Gezinsvoogdij Caribisch Nederland (JGCN) organiseerde op zaterdag 16 november een onvergetelijke dag voor pleeggezinnen. Het thema was ‘Liefde voor elkaar’ omdat pleegouders door hun bijzondere inzet en toewijding een liefdevol verschil maken in het leven van kinderen die dat hard nodig hebben.

Het was een speciale dag vol met activiteiten, waarbij entertainment en samen zijn centraal stonden. En natuurlijk ontbraken de cadeautjes voor de kinderen niet om hen in het zonnetje te zetten. JGCN blikt terug op een geslaagde dag en bedankt de pleeggezinnen en vrijwilligers voor hun aanwezigheid.

Heeft u ook interesse in pleegouderschap of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met JGCN via 715 7201 of stuur ons een mail: info.jgcn@jeugdzorgcn.com.


FESTIVE FAMILY DAY FOR FOSTER FAMILIES

On Saturday November 16, Youth Care and Family Supervision Caribbean Netherlands (JGCN) organized an unforgettable day for foster families. The theme was “Love for each other” because, through their special dedication, foster parents make a loving difference in the lives of children who desperately need it.

It was a special day full of activities, where entertainment and being together were central. And of course there was no lack of gifts for the children to put them in the in the spotlight. JGCN looks back on a successful day and thanks the foster families and volunteers for their presence.

Are you also interested in foster parenting or are you looking for more information? Please contact JGCN via 715 7201 or send us an email: info.jgcn@jeugdzorgcn.com.

Share This
error: Content is protected !!